Pivot Partner – Din lokale bogholder i Gilleleje

Få overblikket over virksomhedens økonomi med en erfaren bogholder i Gilleleje. Bruger du som virksomhedsejer for meget tid på økonomistyring og bogføring? Og vil du hellere have mere tid til dine kernekompetencer? Så er der kompetent hjælp at hente hos Pivot Partner – din lokale bogholder i Gilleleje. Vi har nemlig stor erfaring med en bred vifte af bogføringsopgaver for mange forskellige virksomhedstyper. Derfor vægter vi også den nære kundedialog og personlige service højt. Læs med her og få mere at vide om hvad vi kan gøre for dig.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 48 48 57 57, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud – vores priser er konkurrencedygtige med branchens priser.

Vi kan hjælpe med stort og småt – Regnskabsfirma & bogholderi i Gilleleje & Græsted

Vi dækker hele Sjælland, så uanset om du leder efter en bogholder i Gilleleje eller Græsted, står vi klar med kompetent assistance. Hos Pivot Partner har vi mange års erfaring, og vi har i årenes løb løst mange forskellige økonomiopgaver. Derfor kan vi også både hjælpe store og små virksomheder inden for et varieret antal brancher og virksomhedsområder. Vi kan som professionel bogholder i Gilleleje tage os af alt fra de mere klassiske bogholderiopgaver til økonomisk rådgivning og optimering af økonomiske processer i virksomheden.

Vi arbejder i e-conomic, Uniconta, Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV, Axapta og andre gængse systemer, og vi kan enten videreføre bogføring og økonomistyring i dit eksisterende system, eller vi kan etablere et helt nyt.

Bogholder søges i Græsted eller Gilleleje? Klik her og få et uforpligtende tilbud.

Få overblikket med en erfaren bogholder – Græsted & Gilleleje

Med os som din professionelle bogholder, får du mere tid til dine kernekompetencer, og du giver samtidig dig selv den garanti, at der er 100 procent styr på virksomhedens økonomi. Vi vægter gennemsigtighed og den tætte kunde dialog højt. Derfor får du også tilknyttet en fast medarbejder, der kender din virksomhed hele vejen rundt.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser