Pivot Partner – Din lokale bogholder i Gilleleje

Få overblikket over virksomhedens økonomi med en erfaren bogholder i Gilleleje. Bruger du som virksomhedsejer for meget tid på økonomistyring og bogføring? Og vil du hellere have mere tid til dine kernekompetencer? Så er der kompetent hjælp at hente hos Pivot Partner – din lokale bogholder i Gilleleje. Vi har nemlig stor erfaring med en bred vifte af bogføringsopgaver for mange forskellige virksomhedstyper. Derfor vægter vi også den nære kundedialog og personlige service højt. Læs med her og få mere at vide om hvad vi kan gøre for dig.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 48 48 57 57, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud – vores priser er konkurrencedygtige med branchens priser.

Vi kan hjælpe med stort og småt – Regnskabsfirma & bogholderi i Gilleleje & Græsted

Vi dækker hele Sjælland, så uanset om du leder efter en bogholder i Gilleleje eller Græsted, står vi klar med kompetent assistance. Hos Pivot Partner har vi mange års erfaring, og vi har i årenes løb løst mange forskellige økonomiopgaver. Derfor kan vi også både hjælpe store og små virksomheder inden for et varieret antal brancher og virksomhedsområder. Vi kan som professionel bogholder i Gilleleje tage os af alt fra de mere klassiske bogholderiopgaver til økonomisk rådgivning og optimering af økonomiske processer i virksomheden.

Vi arbejder i e-conomic, Uniconta, Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV, Axapta og andre gængse systemer, og vi kan enten videreføre bogføring og økonomistyring i dit eksisterende system, eller vi kan etablere et helt nyt.

Bogholder søges i Græsted eller Gilleleje? Klik her og få et uforpligtende tilbud.

Få overblikket med en erfaren bogholder – Græsted & Gilleleje

Med os som din professionelle bogholder, får du mere tid til dine kernekompetencer, og du giver samtidig dig selv den garanti, at der er 100 procent styr på virksomhedens økonomi. Vi vægter gennemsigtighed og den tætte kunde dialog højt. Derfor får du også tilknyttet en fast medarbejder, der kender din virksomhed hele vejen rundt.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser