Lej en regnskabskonsulent

Lej en regnskabskonsulent til at skabe tryghed og overblik omkring din virksomheds økonomistyring og bogholderi. Når du lejer en regnskabskonsulent til din virksomhed, kan du blandt andet regne med en skræddersyet løsning og eksekvering indenfor blandt andet følgende punkter:

– Overordnet varetagelse af specifikke bogførings- og regnskabsopgaver
– Struktur, oprydning og rådgivning i forhold til oversete/forsømte regnskaber
– Optimering og digitalisering af de daglige bogføringsmetoder
– Mulig implementering af automatiske bogføringssystemer
– Udarbejdelse af løn og budgettering

Hvis du ønsker at høre mere om fordelene ved at leje en regnskabskonsulent, er du velkommen til at kontakte os på 48 48 57 57, hvor vores rådgivere sidder klar til at tage imod dit opkald. Du kan også beskrive dine behov i vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende forslag til en løsning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skræddersyet fokus – Lej en regnskabskonsulent

Vi har erfaring i at rådgive alle typer virksomheder – uanset størrelse på virksomhederne eller udfordringer på bogholderiet og regnskabet. Gældende for alle vores regnskabskonsulenter er, at vi engagerer os i dine forretninger, og vi tager professionel hånd om din bogføring, så du kan koncentrere dig om dine kernekompetencer. Når du lejer er en af vores regnskabskonsulenter, får du samtidig en række fleksible muligheder alt efter dine behov.

Vi træder til ved spidsbelastninger ved månedens udgang, vi kan rådgive og optimere på dine generelle bogføringsmetoder, og vi kan hjælpe dig med at skabe overblik gennem automatisering og rådgivning i bogførings- og økonomisystemer. Når du vælger at leje en regnskabskonsulent fra Pivot Partner kan du forvente ekspertise og nærvær.

Ønsker du at høre mere om leje af en regnskabskonsulent hos Pivot Partner, så kan du altid ringe til os på 48 48 57 57. Vores vigtigste kompetence er at skabe overblik og tryghed for dig og din virksomhed.

Hør mere om hvorfor du skal vælge os

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser