Lej en regnskabskonsulent

Lej en regnskabskonsulent til at skabe tryghed og overblik omkring din virksomheds økonomistyring og bogholderi. Når du lejer en regnskabskonsulent til din virksomhed, kan du blandt andet regne med en skræddersyet løsning og eksekvering indenfor blandt andet følgende punkter:

– Overordnet varetagelse af specifikke bogførings- og regnskabsopgaver
– Struktur, oprydning og rådgivning i forhold til oversete/forsømte regnskaber
– Optimering og digitalisering af de daglige bogføringsmetoder
– Mulig implementering af automatiske bogføringssystemer
– Udarbejdelse af løn og budgettering

Hvis du ønsker at høre mere om fordelene ved at leje en regnskabskonsulent, er du velkommen til at kontakte os på 48 48 57 57, hvor vores rådgivere sidder klar til at tage imod dit opkald. Du kan også beskrive dine behov i vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende forslag til en løsning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skræddersyet fokus – Lej en regnskabskonsulent

Vi har erfaring i at rådgive alle typer virksomheder – uanset størrelse på virksomhederne eller udfordringer på bogholderiet og regnskabet. Gældende for alle vores regnskabskonsulenter er, at vi engagerer os i dine forretninger, og vi tager professionel hånd om din bogføring, så du kan koncentrere dig om dine kernekompetencer. Når du lejer er en af vores regnskabskonsulenter, får du samtidig en række fleksible muligheder alt efter dine behov.

Vi træder til ved spidsbelastninger ved månedens udgang, vi kan rådgive og optimere på dine generelle bogføringsmetoder, og vi kan hjælpe dig med at skabe overblik gennem automatisering og rådgivning i bogførings- og økonomisystemer. Når du vælger at leje en regnskabskonsulent fra Pivot Partner kan du forvente ekspertise og nærvær.

Ønsker du at høre mere om leje af en regnskabskonsulent hos Pivot Partner, så kan du altid ringe til os på 48 48 57 57. Vores vigtigste kompetence er at skabe overblik og tryghed for dig og din virksomhed.

Hør mere om hvorfor du skal vælge os

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser