Regnskabsassistance til alle typer virksomheder

Hos Pivot Partner tilbyder vi regnskabsassistance i dét omfang, som din virksomhed har brug for det. Vi rådgiver både større og mindre virksomheder, ligesom vi altid giver en skræddersyet regnskabsassitance, der er tilpasset dine behov, så vi skaber den bedste værdi for dig. 

Vi har mange års ekspertise i alt inden for regnskab, bogføring og moms. Vi kan tilbyde at stå for den totale økonomistyring, varetage enkelte dele eller skabe overblik, hvor det giver mening. Vores regnskabsassistance giver dig friheden til at fokusere på din virksomhed. Hvis du ønsker at tale med en af vores rådgivere, kan du kontakte os på 48 48 57 57.

Få en tilknyttet regnskabskonsulent til assistance

Sammen med vores regnskabsassistance får du også tilknyttet en af vores dygtige regnskabskonsulenter inden for bogføring og regnskabsområdet med i prisen. Her kan du få vejledning og sparring på, hvordan du fremadrettet bedst muligt optimerer de forskellige processer omkring din bogføring og økonomistyring.

Herunder kan du se et udsnit af vores services indenfor regnskabsassistance:

– Bogføring
– Moms
– Lønudbetaling
– Debitorstyring

– Kreditorstyring
– Indberetninger
– Administration

– Rapportering og årsrapport
– Likviditetsstyring

– Budgettering

Rådgivning og sparring
Dette er blot eksempler på, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi har erfaring med alt indenfor regnskabsassistance, og vi træder altid til dér, hvor det giver mening for dig og din virksomhed. Derfor kan du også regne med en skræddersyet løsning tilpasset dine behov, når du vælger os til at udføre regnskabsassistance.

Regnskabsassistance med økonomisystemer

Hvis du har brug for et bedre overblik på længere sigt, kan vi også hjælpe med implementering af nyt økonomisystem. Med udgangspunkt i netop dine udfordringer, kan vi rådgive til et passende økonomisystem. I dag arbejder vi blandt andet med e-conomic, Uniconta, Microsoft Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central, Dinero og andre gængse systemer, og vi kan enten videreføre bogføring og økonomistyring i dit eksisterende system, eller vi kan etablere et helt nyt.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser