Regnskabsassistance til alle typer virksomheder

Hos Pivot Partner tilbyder vi regnskabsassistance i dét omfang, som din virksomhed har brug for det. Vi rådgiver både større og mindre virksomheder, ligesom vi altid giver en skræddersyet regnskabsassitance, der er tilpasset dine behov, så vi skaber den bedste værdi for dig. 

Vi har mange års ekspertise i alt inden for regnskab, bogføring og moms. Vi kan tilbyde at stå for den totale økonomistyring, varetage enkelte dele eller skabe overblik, hvor det giver mening. Vores regnskabsassistance giver dig friheden til at fokusere på din virksomhed. Hvis du ønsker at tale med en af vores rådgivere, kan du kontakte os på 48 48 57 57.

Få en tilknyttet regnskabskonsulent til assistance

Sammen med vores regnskabsassistance får du også tilknyttet en af vores dygtige regnskabskonsulenter inden for bogføring og regnskabsområdet med i prisen. Her kan du få vejledning og sparring på, hvordan du fremadrettet bedst muligt optimerer de forskellige processer omkring din bogføring og økonomistyring.

Herunder kan du se et udsnit af vores services indenfor regnskabsassistance:

– Bogføring
– Moms
– Lønudbetaling
– Debitorstyring

– Kreditorstyring
– Indberetninger
– Administration

– Rapportering og årsrapport
– Likviditetsstyring

– Budgettering

Rådgivning og sparring
Dette er blot eksempler på, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi har erfaring med alt indenfor regnskabsassistance, og vi træder altid til dér, hvor det giver mening for dig og din virksomhed. Derfor kan du også regne med en skræddersyet løsning tilpasset dine behov, når du vælger os til at udføre regnskabsassistance.

Regnskabsassistance med økonomisystemer

Hvis du har brug for et bedre overblik på længere sigt, kan vi også hjælpe med implementering af nyt økonomisystem. Med udgangspunkt i netop dine udfordringer, kan vi rådgive til et passende økonomisystem. I dag arbejder vi blandt andet med e-conomic, Uniconta, Microsoft Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central, Dinero og andre gængse systemer, og vi kan enten videreføre bogføring og økonomistyring i dit eksisterende system, eller vi kan etablere et helt nyt.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser