Lej en økonomichef hos Pivot Partner

Pivot Partner tilbyder at tage det fulde ansvar for bogføring og økonomistyring i din virksomhed. Det kan f.eks. være ved enkeltstående perioder, hvor der er behov for hjælp og overblik udefra, eller på faste dage i måneden hvor du ved, der er spidsbelastning og behov for eksekvering, rådgivning eller en gennemgående optimering af din virksomheds bogføringsmetoder og -systemer.

Med assistance fra en af Pivot Partners økonomichefer overlader du økonomistyringen til os, så du kan have fokus på at drive din virksomhed. Det kan være at du har egne bogholdere ansat og det ønskes at  leje en økonomichef eller CFO, der overordnet tager ansvar for jeres bogholderi og svarer på alle spørgsmål vedrørende den daglige regnskabsdrift.

Hvis du ønsker at høre mere eller har brug for rådgivning, kan du altid kontakte Pivot Partner på 48 48 57 57. Du kan også skrive til os om dine konkrete behov, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på et løsningsforslag.

Hvad er proceduren – Lej en økonomichef

Typisk etablerer vi et møde mellem dig og en økonomichef, så I sammen kan behovsafklare situationen. Alle vores løsninger er skræddersyede, hvor vi med kompetent rådgivning og eksekvering skaber luft og grobund for en bæredygtig aftale, så din virksomhed altid er dækket ind ved spidsbelastninger. Herefter laver vi en samarbejdsaftale, som danner rammerne for, hvor vi skal sætte ind.

Når du lejer en økonomichef, er vi altid åbne for fleksible aftaler. Vi assisterer gerne på din virksomheds adresse i bestemte intervaller om måneden. Herudover kan vi også komme med rådgivning i implementering af økonomisystemer, så du får det bedst mulige overblik i din dagligdag.

Lej en økonomichef / CFO hos Pivot Partner. Du kan allerede ringe til os i dag for et uforpligtende tilbud skræddersyet ud fra dine virksomhedsbehov. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hør mere om hvorfor du skal vælge os

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser