Lej en økonomichef hos Pivot Partner

Pivot Partner tilbyder at tage det fulde ansvar for bogføring og økonomistyring i din virksomhed. Det kan f.eks. være ved enkeltstående perioder, hvor der er behov for hjælp og overblik udefra, eller på faste dage i måneden hvor du ved, der er spidsbelastning og behov for eksekvering, rådgivning eller en gennemgående optimering af din virksomheds bogføringsmetoder og -systemer.

Med assistance fra en af Pivot Partners økonomichefer overlader du økonomistyringen til os, så du kan have fokus på at drive din virksomhed. Det kan være at du har egne bogholdere ansat og det ønskes at  leje en økonomichef, der overordnet tager ansvar for jeres bogholderi og svarer på alle spørgsmål vedrørende den daglige regnskabsdrift.

Hvis du ønsker at høre mere eller har brug for rådgivning, kan du altid kontakte Pivot Partner på 48 48 57 57. Du kan også skrive til os om dine konkrete behov, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på et løsningsforslag.

Hvad er proceduren – Lej en økonomichef

Typisk etablerer vi et møde mellem dig og en økonomichef, så I sammen kan behovsafklare situationen. Alle vores løsninger er skræddersyede, hvor vi med kompetent rådgivning og eksekvering skaber luft og grobund for en bæredygtig aftale, så din virksomhed altid er dækket ind ved spidsbelastninger. Herefter laver vi en samarbejdsaftale, som danner rammerne for, hvor vi skal sætte ind.

Når du lejer en økonomichef, er vi altid åbne for fleksible aftaler. Vi assisterer gerne på din virksomheds adresse i bestemte intervaller om måneden. Herudover kan vi også komme med rådgivning i implementering af økonomisystemer, så du får det bedst mulige overblik i din dagligdag.

Lej en økonomichef hos Pivot Partner. Du kan allerede ringe til os i dag for et uforpligtende tilbud skræddersyet ud fra dine virksomhedsbehov. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hør mere om hvorfor du skal vælge os

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser