Outsourcing bogføring – Vi håndterer dit bogholderi og regnskab

Overvejer du og din virksomhed at se nærmere på outsourcing af bogføring? Det kan give jer mere overskud til at udvikle på jeres forretning og dermed fokusere på dét, der kræver jeres opmærksomhed og kompetencer.

Pivot Partner er et fornuftigt valg i forbindelse med outsourcing af bogføring, hvis du ønsker kompetente mennesker på virksomhedens bogholderi, betalinger, fakturering, rykkere, rapportering, momsregnskab og løn.

Vi oplever, at særligt mindre og mellemstore virksomheder finder vores ekspertise relevant, da det sjældent giver mening for dem med en fastansat bogholder. Vi hjælper dem derfor med alt, der vedrører virksomhedens bogføring og regnskab. For os er det vigtigt, at det hele bliver håndteret korrekt og i overensstemmelse med regler og love.

Få overblik med outsourcing af bogføring

Med outsourcing af bogføring til Pivot Partner kan du trygt fokusere på at drive din virksomhed og de opgaver, du selv finder mest spændende og relevante. Din konsulent sørger for rettidig håndtering af din bogføring, så alle gøremål bliver løst på effektiv vis. Når du vælger at få Pivot Partner til at varetage din regnskabsfunktion – får du samtidig en skalerbar løsning. Dvs. vi stille de ressourcer til rådighed som du har behov for – det være sig både bogførings- og regnskabschef assistance

 

Nedenfor ser du et par eksempler på de opgaver, vi kan varetage, når vælger outsourcing af bogføring til os.

  • Bogføring
  • Fakturering
  • Betalinger
  • Rykkerproces
  • Regnskab
  • Rapportering
  • Løn
  • Digitalisering

Lej en regnskabschef

Når du outsourcer din bogføring til os, giver vi dig en fast kontaktperson og rådgiver, som sætter sig ind i din virksomhed. Du er altid velkommen til at ringe til din kontaktperson for råd og vejledning eller aftale et fysisk møde.

I samarbejde sætter I jer ind i og gennemgår de nødvendige tal og regnskaber. På den måde er du forsikret en rådgiver, der har en solid forståelse for netop din forretning.

Et samarbejde med Pivot Partner vil altid betyde, at du får et bedre overblik over din økonomi, at der bliver taget hånd om økonomistyringen og at du opnår en økonomisk besparelse.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser