Outsourcing bogføring – Vi håndterer dit bogholderi og regnskab

Overvejer du og din virksomhed at se nærmere på outsourcing af bogføring? Det kan give jer mere overskud til at udvikle på jeres forretning og dermed fokusere på dét, der kræver jeres opmærksomhed og kompetencer.

Pivot Partner er et fornuftigt valg i forbindelse med outsourcing af bogføring, hvis du ønsker kompetente mennesker på virksomhedens bogholderi, betalinger, fakturering, rykkere, rapportering, momsregnskab og løn.

Vi oplever, at særligt mindre og mellemstore virksomheder finder vores ekspertise relevant, da det sjældent giver mening for dem med en fastansat bogholder. Vi hjælper dem derfor med alt, der vedrører virksomhedens bogføring og regnskab. For os er det vigtigt, at det hele bliver håndteret korrekt og i overensstemmelse med regler og love.

Få overblik med outsourcing af bogføring

Med outsourcing af bogføring til Pivot Partner kan du trygt fokusere på at drive din virksomhed og de opgaver, du selv finder mest spændende og relevante. Din konsulent sørger for rettidig håndtering af din bogføring, så alle gøremål bliver løst på effektiv vis. Når du vælger at få Pivot Partner til at varetage din regnskabsfunktion – får du samtidig en skalerbar løsning. Dvs. vi stille de ressourcer til rådighed som du har behov for – det være sig både bogførings- og regnskabschef assistance

 

Nedenfor ser du et par eksempler på de opgaver, vi kan varetage, når vælger outsourcing af bogføring til os.

  • Bogføring
  • Fakturering
  • Betalinger
  • Rykkerproces
  • Regnskab
  • Rapportering
  • Løn
  • Digitalisering

Lej en regnskabschef

Når du outsourcer din bogføring til os, giver vi dig en fast kontaktperson og rådgiver, som sætter sig ind i din virksomhed. Du er altid velkommen til at ringe til din kontaktperson for råd og vejledning eller aftale et fysisk møde.

I samarbejde sætter I jer ind i og gennemgår de nødvendige tal og regnskaber. På den måde er du forsikret en rådgiver, der har en solid forståelse for netop din forretning.

Et samarbejde med Pivot Partner vil altid betyde, at du får et bedre overblik over din økonomi, at der bliver taget hånd om økonomistyringen og at du opnår en økonomisk besparelse.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser