Økonomisystem baseret på digital effektivitet

Hos Pivot Partner er vores mål at tilbyde digital effektivitet uden at gå på kompromis med vores personlige og troværdige faglighed som bogholderi og regnskabsvirksomhed. Uniconta er garant for det første, mens vores otte erfarne medarbejdere står for resten, som er en uundværlig faktor, når små og mellemstore virksomheder søger professionel sparring. Den unikke kombination af et driftssikkert alternativ til et bogføringsprogram og nærværende rådgivning, gør det mere attraktivt for virksomheder at outsource regnskabsfunktionen til Uniconta og Pivot Partner.  

Fleksibelt økonomisystem og digital arbejdsgang

Uniconta er en fordelagtig tilføjelse til Pivot Partner – både for den interne arbejdsgang, men også for vores kunder som særligt udgør de små og mellemstore virksomheder, der ikke har kapacitet eller behov for egen regnskabsafdeling. Uniconta udfylder hullet mellem det lille basale økonomisystem og de store, komplekse økonomisystemer. Nogle af vores kunder kører det hele hos os uden ønske om adgang. Andre har deres egen Uniconta-licens, hvor vi så får adgang.

Kravene til et velfungerende bogføringssystem

Vores primære krav er et moderne, skybaseret bogføringssystem med alle digitale muligheder til en fornuftig pris. Effektivitet og nøjagtighed er selvfølgelig vigtige parametre for os, og vores samarbejde med Uniconta giver vores kunder en praktisk og økonomisk fordel. I dag kan vi tilbyde højere driftssikkerhed og ukompliceret automatisk backup samt muligheden for at have samtlige bilag digitalt i systemet – det har en mærkbar effekt for både os og vores kunder.

Pivot Partner er certificeret Univisor

Pivot Partner har valgt et tæt samarbejde med Uniconta som bogføringssystem. Certificeringen Univisor giver en række fordele på support og enklere muligheder for at integrere systemet hos vores kunder.

Ønsker du at høre mere om vores samarbejde med Uniconta? Vi tilbyder dig personlig rådgivning og driftssikker, digital bogføring. Ring på 48 48 57 57.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser