Økonomisystem baseret på digital effektivitet

Hos Pivot Partner er vores mål at tilbyde digital effektivitet uden at gå på kompromis med vores personlige og troværdige faglighed som bogholderi og regnskabsvirksomhed. Uniconta er garant for det første, mens vores otte erfarne medarbejdere står for resten, som er en uundværlig faktor, når små og mellemstore virksomheder søger professionel sparring. Den unikke kombination af et driftssikkert alternativ til et bogføringsprogram og nærværende rådgivning, gør det mere attraktivt for virksomheder at outsource regnskabsfunktionen til Uniconta og Pivot Partner.  

Fleksibelt økonomisystem og digital arbejdsgang

Uniconta er en fordelagtig tilføjelse til Pivot Partner – både for den interne arbejdsgang, men også for vores kunder som særligt udgør de små og mellemstore virksomheder, der ikke har kapacitet eller behov for egen regnskabsafdeling. Uniconta udfylder hullet mellem det lille basale økonomisystem og de store, komplekse økonomisystemer. Nogle af vores kunder kører det hele hos os uden ønske om adgang. Andre har deres egen Uniconta-licens, hvor vi så får adgang.

Kravene til et velfungerende bogføringssystem

Vores primære krav er et moderne, skybaseret bogføringssystem med alle digitale muligheder til en fornuftig pris. Effektivitet og nøjagtighed er selvfølgelig vigtige parametre for os, og vores samarbejde med Uniconta giver vores kunder en praktisk og økonomisk fordel. I dag kan vi tilbyde højere driftssikkerhed og ukompliceret automatisk backup samt muligheden for at have samtlige bilag digitalt i systemet – det har en mærkbar effekt for både os og vores kunder.

Pivot Partner er certificeret Univisor

Pivot Partner har valgt et tæt samarbejde med Uniconta som bogføringssystem. Certificeringen Univisor giver en række fordele på support og enklere muligheder for at integrere systemet hos vores kunder.

Ønsker du at høre mere om vores samarbejde med Uniconta? Vi tilbyder dig personlig rådgivning og driftssikker, digital bogføring. Ring på 48 48 57 57.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser