Freelance regnskabschef efter dit behov

Hos Pivot Partner kan du leje en freelance regnskabschef i en kort eller længere periode. Måske har du kun brug for et par enkelte timers bogføring om ugen, eller også har du brug for at videregive hele din bogføring til os.  

Begge dele og alt derimellem er muligt med en ekstern regnskabschef fra Pivot Partner. Alle vores kunder får en skræddersyet løsning, der passer til deres behov. På den måde får du størst mulig gavn af vores ekspertise og oplever en effektiviseret økonomistyring.

Mangler du helt akut en regnskabschef? Kontakt Pivot Partner allerede i dag, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning.

Hvad får du med en freelance regnskabschef?

Når du lejer en freelance regnskabschef hos Pivot Partner er du sikret flere forskellige ting. Med os i ryggen er du garanteret disse tre fokuspunkter.

Sparring: Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg med os i ryggen under din økonomistyring. Derfor sørger vi for, at du får en professionel sparringspartner i en ekstern regnskabschef, hvor du altid er velkommen til at ringe for et hurtigt spørgsmål eller for et fysisk møde.

Udvikling: En rådgiver fra Pivot Partner muliggør udvikling og optimering af din virksomheds processer og arbejdsgange.

Fleksibilitet: Med en freelance regnskabschef får du en høj fleksibilitet. Det betyder, at regnskabschefen er til rådighed i det omfang, du har brug for det – hverken mere eller mindre.

Brug for en regnskabschef? Kontakt os her

Hvis du akut står og mangler en regnskabschef for eksempel grundet sygdom eller barsel, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi finder hurtigt en løsning, så vi hurtigt kan overtage opgaven og få styr på virksomhedens økonomi.

Vi ser frem til at høre fra dig og få et godt samarbejde med fokus på dine udfordringer i virksomheden.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser