Freelance regnskabschef efter dit behov

Hos Pivot Partner kan du leje en freelance regnskabschef i en kort eller længere periode. Måske har du kun brug for et par enkelte timers bogføring om ugen, eller også har du brug for at videregive hele din bogføring til os.  

Begge dele og alt derimellem er muligt med en ekstern regnskabschef fra Pivot Partner. Alle vores kunder får en skræddersyet løsning, der passer til deres behov. På den måde får du størst mulig gavn af vores ekspertise og oplever en effektiviseret økonomistyring.

Mangler du helt akut en regnskabschef? Kontakt Pivot Partner allerede i dag, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning.

Hvad får du med en freelance regnskabschef?

Når du lejer en freelance regnskabschef hos Pivot Partner er du sikret flere forskellige ting. Med os i ryggen er du garanteret disse tre fokuspunkter.

Sparring: Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg med os i ryggen under din økonomistyring. Derfor sørger vi for, at du får en professionel sparringspartner i en ekstern regnskabschef, hvor du altid er velkommen til at ringe for et hurtigt spørgsmål eller for et fysisk møde.

Udvikling: En rådgiver fra Pivot Partner muliggør udvikling og optimering af din virksomheds processer og arbejdsgange.

Fleksibilitet: Med en freelance regnskabschef får du en høj fleksibilitet. Det betyder, at regnskabschefen er til rådighed i det omfang, du har brug for det – hverken mere eller mindre.

Brug for en regnskabschef? Kontakt os her

Hvis du akut står og mangler en regnskabschef for eksempel grundet sygdom eller barsel, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi finder hurtigt en løsning, så vi hurtigt kan overtage opgaven og få styr på virksomhedens økonomi.

Vi ser frem til at høre fra dig og få et godt samarbejde med fokus på dine udfordringer i virksomheden.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser