Freelance økonomichef med fuld fleksibilitet

Pivot Partner tilbyder en freelance økonomichef i lige præcis det omfang, du har behov for det – hvad end det er et par få timer eller flere måneder.

Uanset hvor ofte eller i hvor lang tid du har behov for os, så stiller vi en ekstern økonomichef til rådighed for dig og din virksomhed.

Vi skræddersyer en løsning til alle vores kunder, og du er derfor garanteret, at samarbejdet matcher dine udfordringer. Denne løsning sørger for, at du får mest mulig gavn af vores rådgivning og får effektiviseret virksomhedens økonomistyring.

Vores fokus som din freelance økonomichef

Pivot Partner bestræber sig på et succesfuldt samarbejde, når du vælger en freelance økonomichef blandt vores kompetente rådgivere og konsulenter. Det gør vi ved at fokusere på tre punkter i forløbet.

Udvikling: En ekstern økonomichef fra Pivot Partner gør det muligt for dig at udvikle og optimere virksomhedens finansielle processer og arbejdsgange. Det gør vi med et skarpt blik på de udfordringer, som du og virksomheden står i.

Fleksibilitet: Vi har en fleksibel tilgang til samarbejdet mellem os og din virksomhed. Det betyder, at en ekstern økonomichef er til rådighed i den udstrækning, du har behov for det. Både når det kommer til opgaver og periode.

Sparring: For os er det alfa og omega, at du føler dig tryg med en freelance økonomichef fra Pivot Partner. Derfor sørger vi for at matche den helt rette rådgiver, der passer til din forretning. På den måde sikrer vi en professionel sparringspartner, der altid er til rådighed ved hurtige spørgsmål eller længere møder.

Ekstern økonomichef med en proaktiv tilgang

Pivot Partner vil det bedste for din virksomheds økonomi. Derfor holder vi ikke tilbage med råd og vejledning. Vi kommer med uopfordret rådgivning, når vi ser muligheder for at forbedre resultaterne på bundlinjen.

Dermed tager vi ansvar for virksomhedens finansielle anliggender med en proaktiv tilgang, hvor vi løser problemerne, inden de bliver altoverskyggende.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser