Freelance økonomichef med fuld fleksibilitet

Pivot Partner tilbyder en freelance økonomichef i lige præcis det omfang, du har behov for det – hvad end det er et par få timer eller flere måneder.

Uanset hvor ofte eller i hvor lang tid du har behov for os, så stiller vi en ekstern økonomichef til rådighed for dig og din virksomhed.

Vi skræddersyer en løsning til alle vores kunder, og du er derfor garanteret, at samarbejdet matcher dine udfordringer. Denne løsning sørger for, at du får mest mulig gavn af vores rådgivning og får effektiviseret virksomhedens økonomistyring.

Vores fokus som din freelance økonomichef

Pivot Partner bestræber sig på et succesfuldt samarbejde, når du vælger en freelance økonomichef blandt vores kompetente rådgivere og konsulenter. Det gør vi ved at fokusere på tre punkter i forløbet.

Udvikling: En ekstern økonomichef fra Pivot Partner gør det muligt for dig at udvikle og optimere virksomhedens finansielle processer og arbejdsgange. Det gør vi med et skarpt blik på de udfordringer, som du og virksomheden står i.

Fleksibilitet: Vi har en fleksibel tilgang til samarbejdet mellem os og din virksomhed. Det betyder, at en ekstern økonomichef er til rådighed i den udstrækning, du har behov for det. Både når det kommer til opgaver og periode.

Sparring: For os er det alfa og omega, at du føler dig tryg med en freelance økonomichef fra Pivot Partner. Derfor sørger vi for at matche den helt rette rådgiver, der passer til din forretning. På den måde sikrer vi en professionel sparringspartner, der altid er til rådighed ved hurtige spørgsmål eller længere møder.

Ekstern økonomichef med en proaktiv tilgang

Pivot Partner vil det bedste for din virksomheds økonomi. Derfor holder vi ikke tilbage med råd og vejledning. Vi kommer med uopfordret rådgivning, når vi ser muligheder for at forbedre resultaterne på bundlinjen.

Dermed tager vi ansvar for virksomhedens finansielle anliggender med en proaktiv tilgang, hvor vi løser problemerne, inden de bliver altoverskyggende.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser