Lej en regnskabschef i Hørsholm til løbende rådgivning

En regnskabschef har uomtvisteligt en vigtig funktion i alle virksomheder – men ikke alle virksomheder har hverken kapacitet eller behov for en regnskabschef på fuld tid.

Er det tilfældet hos jer? Lej en regnskabschef i Hørsholm hos Pivot Partner, som engagerer sig i jeres forretning og rådgiver i økonomiske processer på professionel vis.

Med os som samarbejdspartner kan I få hjælp til regnskab og eksekvering på jeres gøremål. Alle rådgivere hos Pivot Partner har mange års erfaring med moms, bogføring og regnskab, hvilket gør dem oplagte til opgaven.

Vi kan blandt andet hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med:

  • Månedsrapportering, budget, likviditet og budgetopfølgning
  • Systematisering og overblik i forsømte regnskaber
  • Optimering af bogføringsmetoder
  • Automatisering af dele af jeres bogføring
  • Kontinuerlig rådgivning og assistance ved revision og lønudarbejdelse
  • Strukturering og optimering af jeres hidtidige bogholderi
  • Digitalisering af bogholderi

Du er meget velkommen til at kontakte os på 48 48 57 57, hvis du har yderligere spørgsmål til et eventuelt samarbejde, hvor vi er jeres regnskabschef i Hørsholm.

Har I brug for hjælp til regnskab?

Vi ser ofte hos vores kunder, der er mindre eller mellemstore virksomheder, at de ikke har kapacitet eller behov for en regnskabschef på fuldtid. Ikke desto mindre er det utrolig vigtigt, at virksomheder løbende får gennemgået deres regnskab, hvis forretningen skal fungere gnidningsfrit.

Her kan vi hjælpe jer med en løsning, hvor I får en regnskabschef til rådighed baseret på timeantal. Således kan I få professionel hjælp til regnskab, uden det vælter budgettet, og I samtidig får optimeret og behandlet økonomien.

Regnskabschef i Hørsholm – både til mindre og mellemstore virksomheder

Både mindre og mellemstore virksomheder i Hørsholm kan få hjælp til regnskab, hvor rådgivning og eksekvering er inkluderet. Trods vores placering i Fredensborg gør vi vores bedste for et tæt samarbejde, hvor distancen ikke får betydning for engagementet og trygheden.

Vi har det klare mål, at I skal få et problemfrit samarbejde med jeres tilknyttede regnskabschef. Derfor tilbyder vi et forløb, der er tilpasset jeres behov, hvor vi tager højde for periode og omfang. Har du brug for yderligere information om, hvordan Pivot Partner kan hjælpe jeres virksomhed? Så kontakt os på 48 48 57 57.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser