Lej en bogholder

Står du og mangler struktur eller overblik over din virksomheds økonomi? Lej en bogholder hos Pivot Partner allerede i dag. Vi er et erfarent bogholderi- og regnskabsfirma, der tilbyder vores hjælp i flere skalaer. Gennem mange år har vi hjulpet både større og mindre virksomheder med at skabe struktur og overblik over bogholderi og økonomi. Vi har blandt andet ydet vores service i spidsbelastede perioder på måneden. Dertil har vi trådt til som rådgivere og hjulpet med at skabe en systematisk hverdag i forhold til effektive bogholderimetoder og digitalisering.

Lej en bogholder allerede i dag. Du er velkommen til at kontakte Pivot Partner på 48 48 57 57, hvor du kan få fat i en af vores rådgivere. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på vores ”lej-en-bogholder-service”, så du har noget konkret at forholde dig til. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skræddersyede løsninger – Lej en bogholder

Vi sætter dialogen med dig i fokus, så vi forstår dine udfordringer og din virksomhed. Når vi har lavet en aftale, får du tilknyttet en fast medarbejder, så du altid har en ekstern bogholder/regnskabskonsulent, der kender din virksomheds bogholderi. Vi har efterhånden arbejdet med alle typer brancher, og vores primære arbejde består i at give dig tryghed, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Med servicen ”lej-en-bogholder” giver vi fleksible løsninger alt efter dine behov. Det kan f.eks. enten være akut, efter behov i spidsbelastede perioder, eller hvis dit bogholderi trænger til en gennemgang fra A til Z. Vi finder, udpeger og optimerer på dit bogholderis svagheder, så du kan stå stærkere i hverdagen.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser