Lej en bogholder

Står du og mangler struktur eller overblik over din virksomheds økonomi? Lej en bogholder hos Pivot Partner allerede i dag. Vi er et erfarent bogholderi- og regnskabsfirma, der tilbyder vores hjælp i flere skalaer. Gennem mange år har vi hjulpet både større og mindre virksomheder med at skabe struktur og overblik over bogholderi og økonomi. Vi har blandt andet ydet vores service i spidsbelastede perioder på måneden. Dertil har vi trådt til som rådgivere og hjulpet med at skabe en systematisk hverdag i forhold til effektive bogholderimetoder og digitalisering.

Lej en bogholder allerede i dag. Du er velkommen til at kontakte Pivot Partner på 48 48 57 57, hvor du kan få fat i en af vores rådgivere. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på vores ”lej-en-bogholder-service”, så du har noget konkret at forholde dig til. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skræddersyede løsninger – Lej en bogholder

Vi sætter dialogen med dig i fokus, så vi forstår dine udfordringer og din virksomhed. Når vi har lavet en aftale, får du tilknyttet en fast medarbejder, så du altid har en ekstern bogholder/regnskabskonsulent, der kender din virksomheds bogholderi. Vi har efterhånden arbejdet med alle typer brancher, og vores primære arbejde består i at give dig tryghed, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Med servicen ”lej-en-bogholder” giver vi fleksible løsninger alt efter dine behov. Det kan f.eks. enten være akut, efter behov i spidsbelastede perioder, eller hvis dit bogholderi trænger til en gennemgang fra A til Z. Vi finder, udpeger og optimerer på dit bogholderis svagheder, så du kan stå stærkere i hverdagen.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser