Lej en regnskabschef i Fredensborg – Rådgivning og eksekvering

Langt de fleste er opmærksomme på den vigtige funktion, som en regnskabschef har. Han eller hun sørger for eksempel for, at der er orden i bogføringen, udarbejder løn til medarbejderne og holder overblik over regnskaberne.

Det er dog langt fra alle virksomheder, der har kapacitet eller behov for en regnskabschef, der er ansat på fuldtid. Er det også situationen hos jer? Lej en regnskabschef i Fredensborg, som på professionel vis kan optimere jeres økonomiske processer. Alle vores rådgivere har adskillige års erfaring med bogføring, moms og regnskab, hvilket gør dem kompetente til opgaven.

Pivot Partner kan for eksempel hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med:

  • Månedsrapportering, budget, likviditet og budgetopfølgning
  • Systematisering og overblik i forsømte regnskaber
  • Optimering af bogføringsmetoder
  • Automatisering af dele af jeres bogføring
  • Kontinuerlig rådgivning og assistance ved revision og lønudarbejdelse
  • Strukturering og optimering af jeres hidtidige bogholderi
  • Digitalisering

Du er velkommen til at ringe til os på 48 48 57 57, hvis du har spørgsmål til et muligt samarbejde, hvor vi fungerer som jeres regnskabschef i Fredensborg.

Få professionel hjælp til regnskab efter behov

Er I nået til et punkt i jeres virksomhed, hvor I har brug for løbende og engageret rådgivning inden for blandt andet regnskab, bogføring og moms, men budgettet er ikke til en fuldtidsansat regnskabschef?

Vi gør det muligt for jer at få professionel hjælp til regnskab med en regnskabschef i Fredensborg, da vi tilbyder fleksibilitet i form af rådgivning på timebasis. Her benytter vi tiden på effektiv vis, hvor vi optimerer jeres nuværende regnskabsmetoder og skaber overblik i de hidtidige opgaver og processer.

Lej en regnskabschef i Fredensborg – Skræddersyet rådgivning

Hvad end I er en mindre eller mellemstor virksomhed i Fredensborg, så kan vi give jer hjælp til regnskab, hvor der er fokus på både rådgivning og eksekvering.

Pivot Partner er placeret i Fredensborg, derfor kan vi være det oplagte valgt for virksomheder i samme område. På den måde bliver I garanteret et tæt samarbejde, som giver gode forudsætninger for et trygt og engageret forløb.

Skal vi tage en uforpligtende samtale om de forskellige muligheder? Så kontakt os på 48 48 57 57.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser