Lej en regnskabschef i Fredensborg – Rådgivning og eksekvering

Langt de fleste er opmærksomme på den vigtige funktion, som en regnskabschef har. Han eller hun sørger for eksempel for, at der er orden i bogføringen, udarbejder løn til medarbejderne og holder overblik over regnskaberne.

Det er dog langt fra alle virksomheder, der har kapacitet eller behov for en regnskabschef, der er ansat på fuldtid. Er det også situationen hos jer? Lej en regnskabschef i Fredensborg, som på professionel vis kan optimere jeres økonomiske processer. Alle vores rådgivere har adskillige års erfaring med bogføring, moms og regnskab, hvilket gør dem kompetente til opgaven.

Pivot Partner kan for eksempel hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med:

  • Månedsrapportering, budget, likviditet og budgetopfølgning
  • Systematisering og overblik i forsømte regnskaber
  • Optimering af bogføringsmetoder
  • Automatisering af dele af jeres bogføring
  • Kontinuerlig rådgivning og assistance ved revision og lønudarbejdelse
  • Strukturering og optimering af jeres hidtidige bogholderi
  • Digitalisering

Du er velkommen til at ringe til os på 48 48 57 57, hvis du har spørgsmål til et muligt samarbejde, hvor vi fungerer som jeres regnskabschef i Fredensborg.

Få professionel hjælp til regnskab efter behov

Er I nået til et punkt i jeres virksomhed, hvor I har brug for løbende og engageret rådgivning inden for blandt andet regnskab, bogføring og moms, men budgettet er ikke til en fuldtidsansat regnskabschef?

Vi gør det muligt for jer at få professionel hjælp til regnskab med en regnskabschef i Fredensborg, da vi tilbyder fleksibilitet i form af rådgivning på timebasis. Her benytter vi tiden på effektiv vis, hvor vi optimerer jeres nuværende regnskabsmetoder og skaber overblik i de hidtidige opgaver og processer.

Lej en regnskabschef i Fredensborg – Skræddersyet rådgivning

Hvad end I er en mindre eller mellemstor virksomhed i Fredensborg, så kan vi give jer hjælp til regnskab, hvor der er fokus på både rådgivning og eksekvering.

Pivot Partner er placeret i Fredensborg, derfor kan vi være det oplagte valgt for virksomheder i samme område. På den måde bliver I garanteret et tæt samarbejde, som giver gode forudsætninger for et trygt og engageret forløb.

Skal vi tage en uforpligtende samtale om de forskellige muligheder? Så kontakt os på 48 48 57 57.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser