Din professionelle bogholder i Nordsjælland

Leder du efter en bogholder i Nordsjælland, der varetager din virksomheds økonomistyring for en periode eller som freelance? Pivot Partner fungerer som bogholderi i hele Nordsjælland, hvor vi udfører vores arbejde på baggrund af mange års erfaring.

I løbet ad årene har vi givet økonomisk rådgivning og været bogholder for en lang række forskellige virksomheder. Det giver os et solidt fundament, når vi skal hjælpe dig og din virksomhed, så du får mere overskud til at koncentrere dig om det, du brænder mest for.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 4848 5757, hvis vi skal give dig et uforpligtende tilbud på en bogholder i Nordsjælland.

Fordelene ved at vælge Pivot Partner
• Vi har mange års erfaring med ekstern bogføring
• Vi fokuserer på din virksomheds behov
• Vi skræddersyr bogføringen til dine ønsker
• Vi giver dig en fast kontaktperson
• Assistance til digitalisering af dit bogholderi

Fleksibel bogholder i Nordsjælland

Med Pivot Partner som din faste bogholder i Nordsjælland er du garanteret professionel og effektiv service, hvor dine og din virksomheds behov altid er i centrum. Vi er derfor til rådighed i det omfang, du har behov for det.

På baggrund af vores brede erfaring med forskellige virksomheder er vi i stand til at hjælpe dig med samtlige bogholderi og regnskabsopgaver lige såvel med dine udfordringer inden for kompleks, økonomisk optimering af din virksomhed.

Vi arbejder med systemer som e-conomic, Uniconta, Microsoft Dynamics NAV og Axapt, hvor vi kan videreføre din hidtidige bogføring eller starte fra bunden.

Få en fast kontaktperson

Vi oplever hos vores nuværende kunder, at det er en stor fordel, at vi tildeler en fast kontaktperson. Det giver dig mulighed for at stille hurtige spørgsmål, der opstår i løbet ad din arbejdsdag.

Derudover giver det dig og din kontaktperson mulighed for at opbygge en relation, hvor kontaktpersonen har en stor forståelse for lige præcis din virksomhed og de udfordringer, som du og medarbejderne står overfor.

Du får tildelt en fast kontaktperson fra dag et, og du kan derfor hurtigt komme i gang med den økonomiske rådgivning og få et effektivt forløb med en bogholder i Nordsjælland.

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål til, hvordan vi fungerer som din bogholder i Nordsjælland? Så kontakt os endelig på 4848 5757 allerede i dag, hvor vi også gerne giver dig et uforpligtende tilbud.

Forklar os gerne din specifikke situation med det samme, da det giver os det bedste grundlag for at tilbyde en skræddersyet løsning.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser