Lej en regnskabschef og få overblik over dit regnskab

Når du lejer en regnskabschef hos Pivot Partner, kan vi blandt andet give dig udførlig rådgivning og eksekvering indenfor:

– Generel bogføring for mindre og mellemstore virksomheder
– Assistere med at  systematisere og skabe overblik i forsømte regnskaber
– Optimering af jeres arbejdsgange i forhold til bogføring
– Vi kan tilbyde assistance med digitalisering og sparing af dele af din bogføring
– Rådgivning og assistance ved bogføring og udarbejdelse af løn
– Strukturering og optimering af  håndteringen af jeres nuværende bogholderi

Lej en regnskabschef hos Pivot Partner

Mange virksomheder har behov for løbende rådgivning med en regnskabschef, der engagerer sig i deres forretninger, og som kan tage professionel vare på din forretnings regnskab. Særligt små og mellemstore virksomheder har ofte hverken kapacitet eller behov for en regnskabschef fuld tid. Det laver dog ikke om på vigtigheden af en løbende gennemgang og afdækning af opgaver som kræver mere ekspertise. Hos Pivot Partner stiller vi en fleksibel regnskabschef til rådighed baseret på timeantal, så vi kan matche dine ønsker.

Lej en regnskabschef hos Pivot Partner – Løbende rådgivning kan svare sig, da du får en fast samarbejdspartner med forståelse for din forretning. Du kan kontakte Pivot Partner på 48 48 57 57 og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi står til rådighed for mindre og mellemstore virksomheder i hele Nordsjælland

Det skal være problemfrit for dig at have en regnskabschef tilknyttet, derfor vil du altid opleve en fast samarbejdspartner, når du lejer en regnskabschef på timebasis. Vi hjælper virksomheder i alle brancher i hele Nordsjælland fra vores faste base i Fredensborg. Når du indgår et samarbejde, vil du få en klar følelse af, at dine interesser også er vores.

Ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på 48 48 57 57.

Lej en regnskabschef hos Pivot Partner og få en fast partner – Vores vigtigste kompetence er at skabe overblik og tryghed.

Hør mere om hvorfor du skal vælge os

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser