Lej en regnskabschef og få overblik over dit regnskab

Når du lejer en regnskabschef hos Pivot Partner, kan vi blandt andet give dig udførlig rådgivning og eksekvering indenfor:

– Generel bogføring for mindre og mellemstore virksomheder
– Assistere med at  systematisere og skabe overblik i forsømte regnskaber
– Optimering af jeres arbejdsgange i forhold til bogføring
– Vi kan tilbyde assistance med digitalisering og sparing af dele af din bogføring
– Rådgivning og assistance ved bogføring og udarbejdelse af løn
– Strukturering og optimering af  håndteringen af jeres nuværende bogholderi

Lej en regnskabschef hos Pivot Partner

Mange virksomheder har behov for løbende rådgivning med en regnskabschef, der engagerer sig i deres forretninger, og som kan tage professionel vare på din forretnings regnskab. Særligt små og mellemstore virksomheder har ofte hverken kapacitet eller behov for en regnskabschef fuld tid. Det laver dog ikke om på vigtigheden af en løbende gennemgang og afdækning af opgaver som kræver mere ekspertise. Hos Pivot Partner stiller vi en fleksibel regnskabschef til rådighed baseret på timeantal, så vi kan matche dine ønsker.

Lej en regnskabschef hos Pivot Partner – Løbende rådgivning kan svare sig, da du får en fast samarbejdspartner med forståelse for din forretning. Du kan kontakte Pivot Partner på 48 48 57 57 og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi står til rådighed for mindre og mellemstore virksomheder i hele Nordsjælland

Det skal være problemfrit for dig at have en regnskabschef tilknyttet, derfor vil du altid opleve en fast samarbejdspartner, når du lejer en regnskabschef på timebasis. Vi hjælper virksomheder i alle brancher i hele Nordsjælland fra vores faste base i Fredensborg. Når du indgår et samarbejde, vil du få en klar følelse af, at dine interesser også er vores.

Ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på 48 48 57 57.

Lej en regnskabschef hos Pivot Partner og få en fast partner – Vores vigtigste kompetence er at skabe overblik og tryghed.

Hør mere om hvorfor du skal vælge os

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser