Freelance bogholder – Få akut hjælp til bogføring

Mindre og mellemstore virksomheder kan i perioder få brug for en freelance bogholder, der kan gribe ind, når der udfordringer med økonomistyringen. Måske har du brug for kun få timers bogføring, eller også ønsker du at outsource al bogholderi.

Hos Pivot Partner er der ingen begrænsninger, når vi fungerer som en ekstern bogholder. I alle tilfælde skræddersyr vi forløbet, så det passer til dine problematikker og udfordringer i virksomheden.

Freelance bogholder med effektivitet i centrum

Vi ønsker at være en fordelagtig investering for dig og din forretning, derfor fokuserer vi altid på effektivitet og en givende dialog. Derudover anvender vi den nyeste teknologi, der gør bogføring mere overskuelig for dig.

Du får hurtigt tilknyttet en fast, freelance bogholder, som kan være en del af dit team. Sammen sætter vi rammerne for forløbet, så det bliver succesfyldt for begge parter.

Giv plads til vækst med en ekstern bogholder

Som ekstern bogholder varetager vi virksomheders bogholderi ved for eksempel sygdom eller barsel. På den måde slipper du for besværet med at søge en ny bogholder, gennemlæse ansøgninger og gennemføre jobsamtaler.

Dermed kan du spare en masse tid og penge, når du vælger at gøre brug af en freelance bogholder fra Pivot Partner. Vi sørger for, at der er styr på økonomien, imens din fastansatte bogholder ikke er til rådighed.

Mangler du en freelance bogholder?

Står du helt akut og mangler en freelance bogholder, så kontakt os gerne allerede i dag. Så finder vi hurtigst muligt en løsning, hvor virksomhedens økonomi kommer under kontinuerlig kontrol og gennemgang.

Vi står klar med kompetente rådgivere, der alle har den nødvendige erfaring, når de skal tage ansvar for din bogføring og generelle økonomi i virksomheden. Vi glæder os til en samtale, hvor vi et samarbejde finder frem til en løsning, der giver mening for dig.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser