Freelance bogholder – Få akut hjælp til bogføring

Mindre og mellemstore virksomheder kan i perioder få brug for en freelance bogholder, der kan gribe ind, når der udfordringer med økonomistyringen. Måske har du brug for kun få timers bogføring, eller også ønsker du at outsource al bogholderi.

Hos Pivot Partner er der ingen begrænsninger, når vi fungerer som en ekstern bogholder. I alle tilfælde skræddersyr vi forløbet, så det passer til dine problematikker og udfordringer i virksomheden.

Freelance bogholder med effektivitet i centrum

Vi ønsker at være en fordelagtig investering for dig og din forretning, derfor fokuserer vi altid på effektivitet og en givende dialog. Derudover anvender vi den nyeste teknologi, der gør bogføring mere overskuelig for dig.

Du får hurtigt tilknyttet en fast, freelance bogholder, som kan være en del af dit team. Sammen sætter vi rammerne for forløbet, så det bliver succesfyldt for begge parter.

Giv plads til vækst med en ekstern bogholder

Som ekstern bogholder varetager vi virksomheders bogholderi ved for eksempel sygdom eller barsel. På den måde slipper du for besværet med at søge en ny bogholder, gennemlæse ansøgninger og gennemføre jobsamtaler.

Dermed kan du spare en masse tid og penge, når du vælger at gøre brug af en freelance bogholder fra Pivot Partner. Vi sørger for, at der er styr på økonomien, imens din fastansatte bogholder ikke er til rådighed.

Mangler du en freelance bogholder?

Står du helt akut og mangler en freelance bogholder, så kontakt os gerne allerede i dag. Så finder vi hurtigst muligt en løsning, hvor virksomhedens økonomi kommer under kontinuerlig kontrol og gennemgang.

Vi står klar med kompetente rådgivere, der alle har den nødvendige erfaring, når de skal tage ansvar for din bogføring og generelle økonomi i virksomheden. Vi glæder os til en samtale, hvor vi et samarbejde finder frem til en løsning, der giver mening for dig.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser