Pivot Partner – din lokale bogholder nær Rungsted

Savner du overblik over din virksomheds økonomi, eller vil du blot aflastes lidt i en hektisk arbejdsdag, så er Pivot Partner løsningen.

Som erfarent, lokalt baseret bogholderi og regnskabsfirmamed kunder over hele Sjælland kender vi alle de udfordringer, som store og små virksomheder støder på i en til tider hektisk arbejdsdag. Derfor kan du som kunde trygt stole på, at Pivot Partner besidder den ekspertise, der skal til for at levere de mest målrettede og kvalitetssikrede løsninger, som afhjælper lige netop dine behov.

Du har altid mulighed for at kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 48 48 57 57 eller via kontaktformularen på siden her, så du kan høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Bogholderi og regnskabsfirma nær Rungsted til fornuftige priser

Som professionelt bogholderi tager Pivot Partner sig af alle de klassiske bogholderiopgaver. Men vi rådgiver også gerne om andre aspekter af økonomistyring, herunder optimering af eksisterende eller opbygning og implementering af nyt bogførings- eller økonomisystem.

Hos Pivot Partner sætter vi faglighed og tæt kundedialog i højsædet. Derfor vil du som kunde altid opleve at være i tæt dialog med en fast medarbejder, som kender din virksomhed til bunds. På den måde sikrer vi, at du får en sund virksomhed, som hele tiden er veltrimmet på de økonomiske linjer.

Hos Pivot Partner arbejder vi med alle de sædvanlige, økonomiske styresystem, som blandt andet er e-conomic, Uniconta, Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV og Axapta. Så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige service hos os.

Pivot Partner har fokus på dine behov

Uanset om dine behov er store eller små, så står vi klar til at løse dem. Og vi kommer gerne ud til dig for personlig betjening, hvis du skulle ønske dette. Kontakt os for yderligere information på telefon 48 48 57 57 eller anvend kontaktformularen til højre.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser