Pivot Partner – din lokale bogholder nær Rungsted

Savner du overblik over din virksomheds økonomi, eller vil du blot aflastes lidt i en hektisk arbejdsdag, så er Pivot Partner løsningen.

Som erfarent, lokalt baseret bogholderi og regnskabsfirmamed kunder over hele Sjælland kender vi alle de udfordringer, som store og små virksomheder støder på i en til tider hektisk arbejdsdag. Derfor kan du som kunde trygt stole på, at Pivot Partner besidder den ekspertise, der skal til for at levere de mest målrettede og kvalitetssikrede løsninger, som afhjælper lige netop dine behov.

Du har altid mulighed for at kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 48 48 57 57 eller via kontaktformularen på siden her, så du kan høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Bogholderi og regnskabsfirma nær Rungsted til fornuftige priser

Som professionelt bogholderi tager Pivot Partner sig af alle de klassiske bogholderiopgaver. Men vi rådgiver også gerne om andre aspekter af økonomistyring, herunder optimering af eksisterende eller opbygning og implementering af nyt bogførings- eller økonomisystem.

Hos Pivot Partner sætter vi faglighed og tæt kundedialog i højsædet. Derfor vil du som kunde altid opleve at være i tæt dialog med en fast medarbejder, som kender din virksomhed til bunds. På den måde sikrer vi, at du får en sund virksomhed, som hele tiden er veltrimmet på de økonomiske linjer.

Hos Pivot Partner arbejder vi med alle de sædvanlige, økonomiske styresystem, som blandt andet er e-conomic, Uniconta, Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV og Axapta. Så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige service hos os.

Pivot Partner har fokus på dine behov

Uanset om dine behov er store eller små, så står vi klar til at løse dem. Og vi kommer gerne ud til dig for personlig betjening, hvis du skulle ønske dette. Kontakt os for yderligere information på telefon 48 48 57 57 eller anvend kontaktformularen til højre.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser