Effektiv bogholder Nivå & Kokkedal

Som bogholder- og revisionsfirma ved vi, at økonomistyring er alfa og omega for en sund og bæredygtig virksomhed.

Hos Pivot Partner leverer vi alle former for økonomistyring, herunder også de klassiske bogførings- og regnskabsopgaver til små og store virksomheder i Kokkedal og omegn. Vi har ligeledes ekspertise i at rådgive dig om specifikke, økonomiske styringssystemer eller mekanismer, som kan optimere din virksomhed, f.eks. i forhold til proceseffektivisering eller produktudvikling.

Kort sagt, vi kan levere en hel palette af skræddersyede, fleksible og bæredygtige løsninger inden for alle aspekter af din virksomheds økonomi, alt efter dine ønsker og behov.

Allerede nysgerrig? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 48 48 57 57 eller benyt kontaktformularen til højre – så kontakter vi dig straks.

Pivot Partner – Din lokale bogholder i Nivå

Hos Pivot Partner sætter vi service, kvalitet og faglighed først. Derfor vil du som kunde altid møde dedikerede og fagprofessionelle regnskabskonsulenter, som gør en dyd ud af at yde en ekstra indsats på alle parametre i vores samarbejde med din virksomhed. Vi skeler ikke til, om du har en stor eller lille virksomhed, eller hvilken karakter opgaverne har – alle opgaver er lige vigtige at få løst – for dig som for os. Vi servicerer virksomheder i Kokkedal og omegn, men er tilstede i hele Nordsjælland.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Pivot ser vi det som vores fornemste opgave at sætte vores ekspertise i spil til din fordel, så du kan koncentrere dig om virksomhedens reelle kerneopgaver. Så hvis du står og mangler en lokal bogholder nær Nivå eller Kokkedal, så tøv ikke med at kontakte os for en uddybende samtale om dine ønsker og behov.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser