Effektiv bogholder Nivå & Kokkedal

Som bogholder- og revisionsfirma ved vi, at økonomistyring er alfa og omega for en sund og bæredygtig virksomhed.

Hos Pivot Partner leverer vi alle former for økonomistyring, herunder også de klassiske bogførings- og regnskabsopgaver til små og store virksomheder i Kokkedal og omegn. Vi har ligeledes ekspertise i at rådgive dig om specifikke, økonomiske styringssystemer eller mekanismer, som kan optimere din virksomhed, f.eks. i forhold til proceseffektivisering eller produktudvikling.

Kort sagt, vi kan levere en hel palette af skræddersyede, fleksible og bæredygtige løsninger inden for alle aspekter af din virksomheds økonomi, alt efter dine ønsker og behov.

Allerede nysgerrig? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 48 48 57 57 eller benyt kontaktformularen til højre – så kontakter vi dig straks.

Pivot Partner – Din lokale bogholder i Nivå

Hos Pivot Partner sætter vi service, kvalitet og faglighed først. Derfor vil du som kunde altid møde dedikerede og fagprofessionelle regnskabskonsulenter, som gør en dyd ud af at yde en ekstra indsats på alle parametre i vores samarbejde med din virksomhed. Vi skeler ikke til, om du har en stor eller lille virksomhed, eller hvilken karakter opgaverne har – alle opgaver er lige vigtige at få løst – for dig som for os. Vi servicerer virksomheder i Kokkedal og omegn, men er tilstede i hele Nordsjælland.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Pivot ser vi det som vores fornemste opgave at sætte vores ekspertise i spil til din fordel, så du kan koncentrere dig om virksomhedens reelle kerneopgaver. Så hvis du står og mangler en lokal bogholder nær Nivå eller Kokkedal, så tøv ikke med at kontakte os for en uddybende samtale om dine ønsker og behov.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser