Pivot Partner – din lokale bogholder i Kvistgård

Gør det du er bedst til, så klarer vi resten.

Som din lokale bogholder i Kvistgård står Pivot Partner altid klar til at hjælpe dig med opgaver inden for bogholderi og økonomisk rådgivning.

Gennem en årrække har vi serviceret en bred vifte af virksomhedstyper inden for mange forskellige fag og brancher i hele Nordsjælland. Derfor har vi en indgående, faglig ekspertise og erfaring, som også kan komme dig til gode i din travle arbejdsdag.

Få overblik over din virksomheds økonomi

Uanset om du er nystartet iværksætter eller dreven forretningsindehaver, skal du altid have økonomien for øje. Det kan Pivot Partner hjælpe dig med.

I Pivot Partner sætter vi dig og din virksomhed i fokus. Derfor er individualitet og fleksibilitet nøgleord for os, når vi leverer løsninger. Som kunde hos Pivot Partner bliver du derfor tilknyttet en fast medarbejder, som kender din virksomhed ned til den mindste detalje. Sådan sikrer vi, at vi leverer de mest optimale løsninger i forhold til en økonomistyring, som passer til lige netop din virksomheds behov og udfordringer.

Vi yder også gerne rådgivning omkring optimering af opgaver eller processer samt digitalisering, hvis du oplever et behov for dette.

Vi arbejder inden for alle de gængse systemer, herunder e-conomic, Uniconta, Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV, Axapta.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud – Bogholder nær Kvistgård

Som udgangspunkt har du altid mulighed for at kontakte os uforpligtende, så du kan få en fornemmelse af, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Kontakt os på telefon +457875 0170 eller via kontaktformularen til højre – vi står klar til at hjælpe dig.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser