Pivot Partner – din lokale bogholder i Kvistgård

Gør det du er bedst til, så klarer vi resten.

Som din lokale bogholder i Kvistgård står Pivot Partner altid klar til at hjælpe dig med opgaver inden for bogholderi og økonomisk rådgivning.

Gennem en årrække har vi serviceret en bred vifte af virksomhedstyper inden for mange forskellige fag og brancher i hele Nordsjælland. Derfor har vi en indgående, faglig ekspertise og erfaring, som også kan komme dig til gode i din travle arbejdsdag.

Få overblik over din virksomheds økonomi

Uanset om du er nystartet iværksætter eller dreven forretningsindehaver, skal du altid have økonomien for øje. Det kan Pivot Partner hjælpe dig med.

I Pivot Partner sætter vi dig og din virksomhed i fokus. Derfor er individualitet og fleksibilitet nøgleord for os, når vi leverer løsninger. Som kunde hos Pivot Partner bliver du derfor tilknyttet en fast medarbejder, som kender din virksomhed ned til den mindste detalje. Sådan sikrer vi, at vi leverer de mest optimale løsninger i forhold til en økonomistyring, som passer til lige netop din virksomheds behov og udfordringer.

Vi yder også gerne rådgivning omkring optimering af opgaver eller processer samt digitalisering, hvis du oplever et behov for dette.

Vi arbejder inden for alle de gængse systemer, herunder e-conomic, Uniconta, Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV, Axapta.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud – Bogholder nær Kvistgård

Som udgangspunkt har du altid mulighed for at kontakte os uforpligtende, så du kan få en fornemmelse af, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Kontakt os på telefon +457875 0170 eller via kontaktformularen til højre – vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser