Bogholder i Lyngby

Som virksomhedsejer kan det være en stor opgave at holde det fulde overblik og ansvar for alle virksomhedens instanser – heriblandt økonomistyringen. Har du svært ved dette, kan du med fordel få tilknyttet en fast bogholder i Lyngby. Hos Pivot Partner har vi et stærkt og kompetent team af bogholdere og regnskabskonsulenter. Vores erfaring har vi fået gennem vores arbejde for en bred vifte af mindre og mellemstore virksomheder. Vi har fokus på at levere en tilfredsstillende og målrettet service, der passer til dine og din virksomheds behov. Brug for en bogholder i Lyngby? Læs med her og få mere at vide.

Ønsker du at blive ringet op med et uforpligtende tilbud på en bogholder i Lyngby? Udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hjælp til økonomistyringen? Regnskabsvirksomhed i Lyngby

Hos Pivot Partner har vi et erfarent hold af regnskabskonsulenter, der altid står klar til at yde god service og give solid rådgivning om din økonomistyring. Vores konsulenter har mange års erfaring, hvilket har givet dem et solidt indblik i mange forskellige virksomhedstyper. Derfor kan vi hos Pivot Partner hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver. Vi hjælper dig både med bogholderiopgaver og kompleks økonomistyring. Vi hjælper også gerne med at optimere virksomhedens økonomiske processer i virksomheden, samt digitalisering.

Hos Pivot Partner giver vi dig den fordel, at du får tilknyttet en fast regnskabskonsulent, der har sat sig ind i din virksomhed, samt dine ønsker og behov. Vi tager ikke ekstra for for gode råd, og hvis vi ser noget, der kan forbedres eller optimeres i den økonomiske styring, gør vi dig gerne opmærksom på dette.

Bestil en professionel bogholder & regnskabskonsulent i Lyngby

Få bedre tid til dine kernekompetencer med en professionel bogholder i Lyngby. Hør mere om dine muligheder på 48 48 57 57.

 • Hvilke typer virksomheder laver i regnskab for?

  Vi står for bogholderi og regnskab for en bred vifte af kunder – lige fra enkeltmandskonsulentfirmaer – handelsvirksomheder – webshops – produktionsvirksomheder – håndværksvirksomheder – foreninger – mfl. Så vi kan selvfølgelig også hjælpe din virksomhed

 • Hvilke systemer arbejder i med?

  Vi arbejder i bl.a. e-conomic, Uniconta, Dinero, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft 365 Business Central, C5 mfl.

 • Kan i hjælpe med regnskabsudarbejdelse?

  Ja – vi kan godt stå for udarbejdelse af- og indberetning af årsrapporten for dit ApS

 • Kan i hjælpe med udarbejdelse af selvangivelse for mit firma?

  Vi kan godt assistere dig med udarbejdelse af din selvangivelse for dit firma

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser