Bogholder i Lyngby

Som virksomhedsejer kan det være en stor opgave at holde det fulde overblik og ansvar for alle virksomhedens instanser – heriblandt økonomistyringen. Har du svært ved dette, kan du med fordel få tilknyttet en fast bogholder i Lyngby. Hos Pivot Partner har vi et stærkt og kompetent team af bogholdere og regnskabskonsulenter. Vores erfaring har vi fået gennem vores arbejde for en bred vifte af mindre og mellemstore virksomheder. Vi har fokus på at levere en tilfredsstillende og målrettet service, der passer til dine og din virksomheds behov. Brug for en bogholder i Lyngby? Læs med her og få mere at vide.

Ønsker du at blive ringet op med et uforpligtende tilbud på en bogholder i Lyngby? Udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hjælp til økonomistyringen? Regnskabsvirksomhed i Lyngby

Hos Pivot Partner har vi et erfarent hold af regnskabskonsulenter, der altid står klar til at yde god service og give solid rådgivning om din økonomistyring. Vores konsulenter har mange års erfaring, hvilket har givet dem et solidt indblik i mange forskellige virksomhedstyper. Derfor kan vi hos Pivot Partner hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver. Vi hjælper dig både med bogholderiopgaver og kompleks økonomistyring. Vi hjælper også gerne med at optimere virksomhedens økonomiske processer i virksomheden, samt digitalisering.

Hos Pivot Partner giver vi dig den fordel, at du får tilknyttet en fast regnskabskonsulent, der har sat sig ind i din virksomhed, samt dine ønsker og behov. Vi tager ikke ekstra for for gode råd, og hvis vi ser noget, der kan forbedres eller optimeres i den økonomiske styring, gør vi dig gerne opmærksom på dette.

Bestil en professionel bogholder & regnskabskonsulent i Lyngby

Få bedre tid til dine kernekompetencer med en professionel bogholder i Lyngby. Hør mere om dine muligheder på 48 48 57 57.

 • Hvilke typer virksomheder laver i regnskab for?

  Vi står for bogholderi og regnskab for en bred vifte af kunder – lige fra enkeltmandskonsulentfirmaer – handelsvirksomheder – webshops – produktionsvirksomheder – håndværksvirksomheder – foreninger – mfl. Så vi kan selvfølgelig også hjælpe din virksomhed

 • Hvilke systemer arbejder i med?

  Vi arbejder i bl.a. e-conomic, Uniconta, Dinero, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft 365 Business Central, C5 mfl.

 • Kan i hjælpe med regnskabsudarbejdelse?

  Ja – vi kan godt stå for udarbejdelse af- og indberetning af årsrapporten for dit ApS

 • Kan i hjælpe med udarbejdelse af selvangivelse for mit firma?

  Vi kan godt assistere dig med udarbejdelse af din selvangivelse for dit firma

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser