Bogholder i Herlev

Har du som virksomhedsejer svært ved at overskue overblikket og ansvaret for din virksomheds instanser, som eksempelvis økonomistyringen? Hvis du kan nikke genkendende til dette, så få tilknyttet en kompetent og professionel bogholder i Herlev. Hos Pivot Partner har vi mange år erfaring med regnskab og bogholderi for en lang række virksomheder. Vi tager os af din virksomheds økonomi hele vejen rundt, og vi har altid det store overblik, så ingen tal bliver overset. Vi fokuserer altid på at levere en tilfredstillende og målrettet service, der tager udgangspunkt i dine og din virksomheds behov. Har du brug for en bogholder i Herlev? Læs mere herunder for mere information.

Ønsker du at blive ringet op med et uforpligtende tilbud på en bogholder i Herlev? Udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi er dit regnskabsvirksomhed i Herlev

Hos Pivot Partner har vi en erfarent hold af regnskabskonsulenter, der alle er klar til at yde dig og din virksomhed en rigtig god service. Vi har mange års erfaring, og dette er med at give os et solidt indblik i mange forskellige virksomhedstyper. Det betyder, at vi kan hjælper dig med at finde løsningen på en lang række opgaver. Vi tilbyder varetagelse af dine bogholderiopgaver, ligesom vi også kan tilbyde vores ekspertise inden for mere avanceret økonomistyring, optimering af økonomiske processer i din virksomhed, samt digitalisering.

Når du vælger Pivot Partner som din bogholder, får du en fast tilknytte regnskabskonsulent, der går op at kende din virksomhed, samt kende dine ønsker og behov. Hos os koster gode råde ikke ekstra. Vi hjælper dig gerne med rådgivning, og vi gør dig gerne opmærksom, hvis vi finder noget i forhold til den økonomiske styring af din virksomhed, der kan gøres bedre og kan effektiviseres yderligere.

Bestil en professionel bogholder & regnskabskonsulent i Herlev

Få bedre tid til dine kernekompetencer med en professionel bogholder og regnskabskonsulent i Herlev. Hør mere om dine muligheder på 48 48 57 57.

 • Hvilke typer virksomheder laver i regnskab for?

  Vi står for bogholderi og regnskab for en bred vifte af kunder – lige fra enkeltmandskonsulentfirmaer – handelsvirksomheder – webshops – produktionsvirksomheder – håndværksvirksomheder – foreninger – mfl. Så vi kan selvfølgelig også hjælpe din virksomhed

 • Hvilke systemer arbejder i med?

  Vi arbejder i bl.a. e-conomic, Uniconta, Dinero, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft 365 Business Central, C5 mfl.

 • Kan i hjælpe med regnskabsudarbejdelse?

  Ja – vi kan godt stå for udarbejdelse af- og indberetning af årsrapporten for dit ApS

 • Kan i hjælpe med udarbejdelse af selvangivelse for mit firma?

  Vi kan godt assistere dig med udarbejdelse af din selvangivelse for dit firma

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser