Bogholder i Herlev

Har du som virksomhedsejer svært ved at overskue overblikket og ansvaret for din virksomheds instanser, som eksempelvis økonomistyringen? Hvis du kan nikke genkendende til dette, så få tilknyttet en kompetent og professionel bogholder i Herlev. Hos Pivot Partner har vi mange år erfaring med regnskab og bogholderi for en lang række virksomheder. Vi tager os af din virksomheds økonomi hele vejen rundt, og vi har altid det store overblik, så ingen tal bliver overset. Vi fokuserer altid på at levere en tilfredstillende og målrettet service, der tager udgangspunkt i dine og din virksomheds behov. Har du brug for en bogholder i Herlev? Læs mere herunder for mere information.

Ønsker du at blive ringet op med et uforpligtende tilbud på en bogholder i Herlev? Udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi er dit regnskabsvirksomhed i Herlev

Hos Pivot Partner har vi en erfarent hold af regnskabskonsulenter, der alle er klar til at yde dig og din virksomhed en rigtig god service. Vi har mange års erfaring, og dette er med at give os et solidt indblik i mange forskellige virksomhedstyper. Det betyder, at vi kan hjælper dig med at finde løsningen på en lang række opgaver. Vi tilbyder varetagelse af dine bogholderiopgaver, ligesom vi også kan tilbyde vores ekspertise inden for mere avanceret økonomistyring, optimering af økonomiske processer i din virksomhed, samt digitalisering.

Når du vælger Pivot Partner som din bogholder, får du en fast tilknytte regnskabskonsulent, der går op at kende din virksomhed, samt kende dine ønsker og behov. Hos os koster gode råde ikke ekstra. Vi hjælper dig gerne med rådgivning, og vi gør dig gerne opmærksom, hvis vi finder noget i forhold til den økonomiske styring af din virksomhed, der kan gøres bedre og kan effektiviseres yderligere.

Bestil en professionel bogholder & regnskabskonsulent i Herlev

Få bedre tid til dine kernekompetencer med en professionel bogholder og regnskabskonsulent i Herlev. Hør mere om dine muligheder på 48 48 57 57.

 • Hvilke typer virksomheder laver i regnskab for?

  Vi står for bogholderi og regnskab for en bred vifte af kunder – lige fra enkeltmandskonsulentfirmaer – handelsvirksomheder – webshops – produktionsvirksomheder – håndværksvirksomheder – foreninger – mfl. Så vi kan selvfølgelig også hjælpe din virksomhed

 • Hvilke systemer arbejder i med?

  Vi arbejder i bl.a. e-conomic, Uniconta, Dinero, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft 365 Business Central, C5 mfl.

 • Kan i hjælpe med regnskabsudarbejdelse?

  Ja – vi kan godt stå for udarbejdelse af- og indberetning af årsrapporten for dit ApS

 • Kan i hjælpe med udarbejdelse af selvangivelse for mit firma?

  Vi kan godt assistere dig med udarbejdelse af din selvangivelse for dit firma

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser