Bogholder nær Holte – Lokalt placeret til din fordel

Sidder du i bilag til halsen? Fortvivl ej, for hjælpen er tættere på end du måske tror.

Hos Pivot Partner i Holte sidder professionelle regnskabskonsulenter klar til at assistere dig, hvis du er udfordret på din virksomheds administrations- eller økonomistyring. Uanset hvilken opgave, du skal have løst, kan du trygt kontakte os.

Vi står klar til at aflaste og tilbyde dig løsninger, som vil gøre din arbejdsdag som virksomhedsejer meget nemmere.

Pivot Partner – sikkert, effektivt og prisvenligt

Pivot Partner er en velrenommeret bogholderi og regnskabsfirma nær Holte med adskillige års erfaring på bagen. Hos Pivot Partner er vi specialiseret i alle dele af økonomistyring, herunder bogholderi, økonomisk rådgivning samt digitalisering.

Vi har stor indsigt i, hvilke udfordringer små og mellemstore virksomheder møder i hverdagen – selv inden for mange forskellige fagområder – derfor kan vi også hjælpe dig.

Da vi sidder lokalt, har du altid mulighed for at kontakte os for hurtige løsninger, som kan gavne dig og din virksomhed i dagligdagen.

Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet, service eller pris. Derfor vil du altid have en direkte linje til en udvalgt medarbejder, som får indgående indsigt i din virksomhed. Det sikrer dig den bedst mulige og mest effektive aftale.

Vi tilbyder også virksomhedsbesøg på din adresse, hvis der er behov for dette. Det bidrager oftest til en bedre og mere saglig samtale om din virksomheds behov, og hvilke løsninger vi efterfølgende kan tilbyde.

Du betaler aldrig mere for en opgave end hvad der er rimeligt, og vi er meget konkurrencedygtige på det punkt.

Hos Pivot Partner kan din virksomhed blandt kan få udført:

  • Bogføring
  • Budgettering
  • Lønudbetaling
  • Moms
  • Indberetninger
  • Administration
  • Debitorstyring
  • Digitalisering

Bogholder nær Holte – når din løsning skal være lokalt baseret

Vi ved af erfaring, at mange virksomheder, som ikke selv har en økonomiafdeling integreret i virksomheden, alligevel har behov for daglig eller ugentlig sparring eller opfølgning. Så det er klogt at vælge en bogholder, som er lokalt baseret. Derfor vælg Pivot Partner – og få en professionel regnskabskonsulent til at assistere med din økonomistyring. Kontakt os på telefon 48 48 57 57 eller benyt kontaktformularen til højre. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser