Bogholder i Hørsholm med styr på kompetencerne

Har du brug for at frigøre mere tid til dine kernekompetencer? Få tilknyttet en dygtig og erfaren bogholder i din virksomhed og få det økonomiske overblik, samtidig med at du sparer dig selv for en masse tid. Hos Pivot Partner har vi mange års erfaring inden for bogholderi og økonomisk optimering af virksomheder – og vi har altid et stort fokus på vores kunders ønsker og behov. Med en løsning hos os får du en erfaren bogholder med solidt lokalkendskab.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os på 48 48 57 57, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på bogføring og revision til din virksomhed.

Regnskabsvirksomhed i Hørsholm – God service til konkurrencedygtige priser

Vælger du os som din nye bogholder i Hørsholm kan du være sikker på kompetent og solid service. Du får eksempelvis tilknyttet en fast medarbejder, der kender din virksomhed dybdegående. På en måde er du helt sikker på, at der bliver taget godt hånd om din virksomheds økonomi, og du har mulighed for hurtigt at komme i kontakt, hvis der opstår spørgsmål i hverdagen.

Mange kompetencer samlet under ét tag – Pivot Partner

Hos Pivot Partner er vi et hold af erfarne bogholdere, der kan hjælpe med en bred vifte af opgaver og services. Vi kan tilbyde løsninger inden for revision og bogføring, ligesom vi også kan bistå med assistance ved økonomiske optimeringsprocesser i enkelte afdelinger eller af hele virksomheden.

Vi arbejder i e-conomic, Uniconta, Microsoft Dynamics NAV, Axapta og andre gængse systemer, og vi kan enten videreføre bogføring og økonomistyring i dit eksisterende system, eller vi kan etablere et helt nyt.

Bogholder søges i Hørsholm? Tag kontakt til Pivot Partner

Få tilknyttet en erfaren og professionel bogholder i Hørsholm. Ring på 48 48 57 57 eller udfyld kontaktformularen her på siden og få et uforpligtende tilbud.

Pivot Partner – Din lokale bogholder i Hørsholm.

 • Kan i hjælpe os med bogføring i vores regnskabssystem?

  Ja – det kan vi godt. Vi kan anvende de allerfleste systemer – nye som gamle – lige fra e-conomic, Uniconta, Dinero, Navision, C5 mfl.

 • Hvilket område dækker i?

  Vi dækker Nordsjælland og Storkøbenhavn

 • Hvorfor skal vi vælge at få Pivot Partner til at stå for vores bogholderi og regnskab

  Det skal i fordi vi har rigtig mange års erfaring med bogføring og regnskabsudarbejdelse. Vi tilbyder en skalerbar løsning – så vi kan assistere jer i både rolige og travle perioder på året. Ligeledes stiller vi også op ved evt. sygdom og ferie.

 • Kan Pivot Partner betale vores regninger?

  Ja – vi kan for varetage håndtering af jeres kreditorer – så vi f.eks. har en ugentlig dag hvor jeres regninger bliver bogført og der bliver lavet et betalingsforslag til jeres godkendelse.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser