Bogholder i Hørsholm med styr på kompetencerne

Har du brug for at frigøre mere tid til dine kernekompetencer? Få tilknyttet en dygtig og erfaren bogholder i din virksomhed og få det økonomiske overblik, samtidig med at du sparer dig selv for en masse tid. Hos Pivot Partner har vi mange års erfaring inden for bogholderi og økonomisk optimering af virksomheder – og vi har altid et stort fokus på vores kunders ønsker og behov. Med en løsning hos os får du en erfaren bogholder med solidt lokalkendskab.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os på 48 48 57 57, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på bogføring og revision til din virksomhed.

Regnskabsvirksomhed i Hørsholm – God service til konkurrencedygtige priser

Vælger du os som din nye bogholder i Hørsholm kan du være sikker på kompetent og solid service. Du får eksempelvis tilknyttet en fast medarbejder, der kender din virksomhed dybdegående. På en måde er du helt sikker på, at der bliver taget godt hånd om din virksomheds økonomi, og du har mulighed for hurtigt at komme i kontakt, hvis der opstår spørgsmål i hverdagen.

Mange kompetencer samlet under ét tag – Pivot Partner

Hos Pivot Partner er vi et hold af erfarne bogholdere, der kan hjælpe med en bred vifte af opgaver og services. Vi kan tilbyde løsninger inden for revision og bogføring, ligesom vi også kan bistå med assistance ved økonomiske optimeringsprocesser i enkelte afdelinger eller af hele virksomheden.

Vi arbejder i e-conomic, Uniconta, Microsoft Dynamics NAV, Axapta og andre gængse systemer, og vi kan enten videreføre bogføring og økonomistyring i dit eksisterende system, eller vi kan etablere et helt nyt.

Bogholder søges i Hørsholm? Tag kontakt til Pivot Partner

Få tilknyttet en erfaren og professionel bogholder i Hørsholm. Ring på 48 48 57 57 eller udfyld kontaktformularen her på siden og få et uforpligtende tilbud.

Pivot Partner – Din lokale bogholder i Hørsholm.

 • Kan i hjælpe os med bogføring i vores regnskabssystem?

  Ja – det kan vi godt. Vi kan anvende de allerfleste systemer – nye som gamle – lige fra e-conomic, Uniconta, Dinero, Navision, C5 mfl.

 • Hvilket område dækker i?

  Vi dækker Nordsjælland og Storkøbenhavn

 • Hvorfor skal vi vælge at få Pivot Partner til at stå for vores bogholderi og regnskab

  Det skal i fordi vi har rigtig mange års erfaring med bogføring og regnskabsudarbejdelse. Vi tilbyder en skalerbar løsning – så vi kan assistere jer i både rolige og travle perioder på året. Ligeledes stiller vi også op ved evt. sygdom og ferie.

 • Kan Pivot Partner betale vores regninger?

  Ja – vi kan for varetage håndtering af jeres kreditorer – så vi f.eks. har en ugentlig dag hvor jeres regninger bliver bogført og der bliver lavet et betalingsforslag til jeres godkendelse.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser