Professionelt regnskabsfirma & bogholderi i Hillerød

Er du på udkig efter en dygtig bogholder i Hillerød til at varetage din virksomheds økonomistyring? Pivot Partner er din lokale bogholder i Hillerød med mange års erfaring. Vi har gennem årenes løb hjulpet en bred vifte af virksomheder med bogføring og økonomisk rådgivning – og vi kan også hjælpe dig! På den måde kan du koncentrere dig om din virksomheds kerneopgaver og bruge tiden på det, du er bedst til. Læs med nedenfor og få mere information om vores regnskabs virksomhed nær Hillerød.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 48 48 57 57, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en bogholder i Hillerød.

Fleksibel bogholderi i Hillerød

Vælger du os som din faste bogholder i Hillerød, kan du altid være sikker på en pålidelig og effektiv service. Hvor der er fokus på dine og din virksomheds behov. Vores brede erfaring har gjort, at vi kan hjælpe dig med alt fra regnskab og bogføring til mere komplekse opgaver såsom økonomisk optimering af virksomheden. Vi arbejder i e-conomic, Uniconta, Microsoft Dynamics NAV, Axapta og andre gængse systemer, og vi kan enten videreføre bogføring og økonomistyring i dit eksisterende system, eller vi kan etablere et helt nyt.

Som en ekstra fordel har du en fast medarbejder her fra Pivot Partner tilknyttet din virksomhed – det betyder, at du altid har hjælpen lige i nærheden, og du har mulighed for at stille de hurtige spørgsmål, der måtte opstå i løbet af arbejdsdagen.

Bogføring i Hillerød til konkurrencedygtige priser

Vores bogholder løsninger her i Hillerød tilpasses din virksomhed, så du får de services, du har behov for. Hver enkel løsning tilbydes til konkurrencedygtige priser. Har du brug for en erfaren og dygtig bogholder i Hillerød? Så lad os sammensætte en attraktiv løsning til dig. Ring til os på 48 48 57 57 og lad os tage en uforpligtende samtale om dine muligheder.

 • Hvad koster det at få lavet bogføringen hos jer?

  Hos Pivot Partner lægger vi stor vægt på at lave et konkurrencedygtigt honoraroverslag.
  Dette vil være baseret på en række forudsætninger såsom: Bilagsmængde, Fakturering, skal vi lave lønnen? Hvor meget foregår digitalt?
  Så en pris vil for at være et seriøst beslutningsgrundlag først kunne udarbejdes efter en uddybende samtale.

 • Tager i ud til kunden og laver regnskab/bogholderi?

  Ja – Hvis det er jeres ønske og det giver god mening sender vi gerne en regnskabskonsulent – / bogholder ud til jer.

 • Kan i stå for vores fakturering?

  Ja – det kan vi godt – vi skal blot have et faktureringsgrundlag.

 • Laver i løn?

  Ja vi laver bl.a. løn i Danløn, Visma Bluegarden/ Dataløn og Pro løn

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser