Pivot Partner er din lokale bogholder i Helsingør

Få mere tid til din kerneforretning med en aftale hos Pivot Partner – din lokale bogholder i Helsingør. Vi kan servicere både store og små virksomheder, og vi har altid fokus på den nære kundekontakt, så du i hverdagen hurtigt kan få svar, hjælp og rådgivning. En aftale med os kan omfatte dele af eller hele styringen af virksomhedens økonomi, og vi kommer gerne med gode råd, hvis vi finder noget, der kan optimeres. Skal vi være din nye bogholder i Helsingør?

Så ring til os på 48 48 57 57, hvor vi sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Nedenfor kan du læse mere om vores services og arbejdsområder.

Bogholderi i Helsingør & Omegn

Hvis du indgår en aftale med os, får du et regnskabsfirma, der er stærkt forankret i lokalmiljøet. Vi dækker hele Nordsjælland, hvis du eksempelvis er på udkig efter en erfaren bogholder og hjælp til bogføring i Helsingør, Snekkersten, Hornbæk eller et helt fjerde sted i Nordsjælland.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Bogføring
  • Budgettering
  • Lønudbetaling
  • Moms
  • Indberetninger
  • Administration
  • Debitorstyring
  • Digitalisering

Herudover kan vi også bistå mere komplekse opgaver såsom kvartals-, halv- og helårsregnskab, implementering og optimering af økonomisystemer samt økonomisk rådgivning.

Bogføring Helsingør, Snekkersten og Hornbæk – Fleksibilitet er nøgleordet

Hos os kan du få skræddersyet en løsning, der passer til dine og virksomhedens behov. Vi tænker fleksibelt og kan derfor imødekomme mange forskellige virksomhedstypers behov. På den måde kan du koncentrere dig om dine kernekompetencer og overlade den økonomiske del til os.

Vil du have et godt tilbud?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på 48 48 57 57 eller via formularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Pivot Partner – Din lokale bogholder i Helsingør.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser