Pivot Partner er din lokale bogholder i Helsingør

Få mere tid til din kerneforretning med en aftale hos Pivot Partner – din lokale bogholder i Helsingør. Vi kan servicere både store og små virksomheder, og vi har altid fokus på den nære kundekontakt, så du i hverdagen hurtigt kan få svar, hjælp og rådgivning. En aftale med os kan omfatte dele af eller hele styringen af virksomhedens økonomi, og vi kommer gerne med gode råd, hvis vi finder noget, der kan optimeres. Skal vi være din nye bogholder i Helsingør?

Så ring til os på 48 48 57 57, hvor vi sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Nedenfor kan du læse mere om vores services og arbejdsområder.

Bogholderi i Helsingør & Omegn

Hvis du indgår en aftale med os, får du et regnskabsfirma, der er stærkt forankret i lokalmiljøet. Vi dækker hele Nordsjælland, hvis du eksempelvis er på udkig efter en erfaren bogholder og hjælp til bogføring i Helsingør, Snekkersten, Hornbæk eller et helt fjerde sted i Nordsjælland.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Bogføring
  • Budgettering
  • Lønudbetaling
  • Moms
  • Indberetninger
  • Administration
  • Debitorstyring
  • Digitalisering

Herudover kan vi også bistå mere komplekse opgaver såsom kvartals-, halv- og helårsregnskab, implementering og optimering af økonomisystemer samt økonomisk rådgivning.

Bogføring Helsingør, Snekkersten og Hornbæk – Fleksibilitet er nøgleordet

Hos os kan du få skræddersyet en løsning, der passer til dine og virksomhedens behov. Vi tænker fleksibelt og kan derfor imødekomme mange forskellige virksomhedstypers behov. På den måde kan du koncentrere dig om dine kernekompetencer og overlade den økonomiske del til os.

Vil du have et godt tilbud?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på 48 48 57 57 eller via formularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Pivot Partner – Din lokale bogholder i Helsingør.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser