Bogholder i Helsinge

Det kan som virksomhedsejer være en stor opgave at have overblikket og ansvaret for alle virksomhedens instanser, herunder selve økonomistyringen. Hvorfor ikke få tilknyttet en fast bogholder i Helsinge, der kan tage sig godt af virksomhedens økonomi hele vejen rundt, og har det gyldne overblik? Hos Pivot Partner har vi mange års erfaring med regnskab og bogholderi for en bred vifte af virksomheder. I vores virke har vi altid fokus på at levere en tilfredsstillende og målrettet service, der tager udgangspunkt i kundens og virksomhedens behov. Bogholder i Helsinge? Læs med her og få mere at vide.

Ønsker du at blive ringet op med et uforpligtende tilbud på en bogholder i Helsinge? Udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi tilbyde din virksomhed? Regnskabsvirksomhed i Helsinge

Pivot Partner består af en erfarent hold af regnskabskonsulenter, som alle står klar til at yde dig og din virksomhed en rigtig god service. Vores mangeårige erfaring har givet os et solidt indblik i mange forskellige virksomhedstyper. Vi kan derfor hjælpe dig med løsningen af mange forskellige opgaver. Vi kan hjælpe dig med bogholderiopgaver, ligesom vi også kan tilbyde vores ekspertise inden for mere kompleks økonomistyring, optimering af økonomiske processer i virksomheden samt digitalisering.

Som en ekstra fordel ved at vælge os får du tilknyttet en fast regnskabskonsulent, der har sat sig ind i din virksomhed og kender dine ønsker og behov. Hos os koster et godt råd ikke ekstra, og vi gør gerne opmærksom på, hvis vi ser noget i forhold til den økonomiske styring af din virksomhed, som kan gøres endnu bedre og mere effektiv.

Bestil en professionel bogholder & regnskabskonsulent i Helsinge

Få bedre tid til dine kernekompetencer med en professionel bogholder i Helsinge. Hør mere om dine muligheder på 48 48 57 57.

 • Hvilke typer virksomheder laver i regnskab for?

  Vi står for bogholderi og regnskab for en bred vifte af kunder – lige fra enkeltmandskonsulentfirmaer – handelsvirksomheder – webshops – produktionsvirksomheder – håndværksvirksomheder – foreninger – mfl. Så vi kan selvfølgelig også hjælpe din virksomhed

 • Hvilke systemer arbejder i med?

  Vi arbejder i bl.a. e-conomic, Uniconta, Dinero, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft 365 Business Central, C5 mfl.

 • Kan i hjælpe med regnskabsudarbejdelse?

  Ja – vi kan godt stå for udarbejdelse af- og indberetning af årsrapporten for dit ApS

 • Kan i hjælpe med udarbejdelse af selvangivelse for mit firma?

  Vi kan godt assistere dig med udarbejdelse af din selvangivelse for dit firma

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser