Erfarne bogholdere og regnskabskonsulenter i Fredensborg

Savner du det gyldne overblik over din virksomheds økonomi? Eller føler du, at du bruger for meget tid på økonomistyring? Så er der hjælp at hente hos Pivot Partner. Vi er dit lokale regnskabsfirma og din lokale bogholder i Fredensborg, og vi hjælper dig med at skabe overblik over din virksomheds økonomi. Vi har nemlig flere års erfaring med bogholderi og økonomisk rådgivning for både små og store virksomheder – inden for en bred vifte af fag og brancher i Fredensborg. Ved at få os til at varetage hele eller dele af din virksomheds økonomi kan du bruge tiden på dine kernekompetencer og derved koncentrere dig om det, du er bedst til.

Få et uforpligtende tilbud på bogholderi i Fredensborg og omegn ved at ringe til os på 48 48 57 57. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Personlig og effektiv service – Bogholderi i Fredensborg, Nordsjælland

Pivot Partner dækker hele Nordsjælland, så hvis du har brug for en dygtig regnskabskonsulent i Fredensborg og omegn, er vi klar med kompetent og vedkommende assistance. Med os får I et lokalt forankret regnskabsfirma, hvor den nære kundedialog er i fokus. Det betyder blandt andet, at du som kunde bliver tilknyttet en fast medarbejder, der får dybdegående viden om din virksomheds økonomi. På den måde er der korte kommunikationsveje, og du ved altid, hvem du skal henvende dig til, når der opstår spørgsmål i løbet af arbejdsdagen.

Hvad kan vi gøre for dig og din virksomhed?

Som professionel bogholder i Fredensborg og Nordsjælland tilbyder Pivot Partner en lang række løsninger inden for regnskab og bogholderi, eksempelvis:

  • Bogføring
  • Budgettering
  • Lønudbetaling
  • Moms
  • Indberetninger
  • Administration
  • Debitorstyring

Få et tilbud

Har du brug for en bogholder i Fredensborg og omegn? Uanset hvor din virksomhed er placeret i Nordsjælland, kan vi hjælpe dig. Ring til os på 48 48 57 57 og få mere at vide om mulighederne for din virksomhed.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser