Erfarne bogholdere og regnskabskonsulenter i Fredensborg

Savner du det gyldne overblik over din virksomheds økonomi? Eller føler du, at du bruger for meget tid på økonomistyring? Så er der hjælp at hente hos Pivot Partner. Vi er dit lokale regnskabsfirma og din lokale bogholder i Fredensborg, og vi hjælper dig med at skabe overblik over din virksomheds økonomi. Vi har nemlig flere års erfaring med bogholderi og økonomisk rådgivning for både små og store virksomheder – inden for en bred vifte af fag og brancher i Fredensborg. Ved at få os til at varetage hele eller dele af din virksomheds økonomi kan du bruge tiden på dine kernekompetencer og derved koncentrere dig om det, du er bedst til.

Få et uforpligtende tilbud på bogholderi i Fredensborg og omegn ved at ringe til os på 48 48 57 57. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Personlig og effektiv service – Bogholderi i Fredensborg, Nordsjælland

Pivot Partner dækker hele Nordsjælland, så hvis du har brug for en dygtig regnskabskonsulent i Fredensborg og omegn, er vi klar med kompetent og vedkommende assistance. Med os får I et lokalt forankret regnskabsfirma, hvor den nære kundedialog er i fokus. Det betyder blandt andet, at du som kunde bliver tilknyttet en fast medarbejder, der får dybdegående viden om din virksomheds økonomi. På den måde er der korte kommunikationsveje, og du ved altid, hvem du skal henvende dig til, når der opstår spørgsmål i løbet af arbejdsdagen.

Hvad kan vi gøre for dig og din virksomhed?

Som professionel bogholder i Fredensborg og Nordsjælland tilbyder Pivot Partner en lang række løsninger inden for regnskab og bogholderi, eksempelvis:

  • Bogføring
  • Budgettering
  • Lønudbetaling
  • Moms
  • Indberetninger
  • Administration
  • Debitorstyring

Få et tilbud

Har du brug for en bogholder i Fredensborg og omegn? Uanset hvor din virksomhed er placeret i Nordsjælland, kan vi hjælpe dig. Ring til os på 48 48 57 57 og få mere at vide om mulighederne for din virksomhed.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser