Din kompetente bogholder i Birkerød

Har du brug for en dygtig bogholder i Birkerød? Hos Pivot Partner er vi eksperter i alt inden for regnskab, bogføring, løn og moms. Vi er et fleksibelt  bogholderi, der kan tage sig af hele eller dele af din økonomistyring, så du på den måde kan fokusere på din kerneforretning – altid med fokus på den tætte kundedialog, så du hurtigt kan få svar i hverdagen.

Pivot Partner dækker hele Nordsjælland, så uanset om du er på udkig efter en bogholder i eksempelvis Birkerød, Lillerød eller Allerød, er vi klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på 48 48 57 57, hvor du både kan høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.

Hvad kan vi hjælpe med?
Pivot Partner – Din lokale bogholder i Birkerød & omegn

Hos Pivot Partner har vores mangeårige erfaring givet os en bred kompetenceramme, og vi kan derfor hjælpe med mange forskellige typer opgaver for både store og små virksomheder. Vi kan eksempelvis hjælpe med:

  • Bogføring
  • Budgettering
  • Lønudbetaling
  • Moms
  • Indberetninger
  • Administration
  • Debitorstyring
  • Digitalisering

Som professionel revisor og bogholder i Birkerød & omegn kan vi også hjælpe med de mere komplekse opgaver såsom økonomisk rådgivning, implementering og opdatering af økonomisystemer samt optimering af processer.

Få en totalløsning hos Pivotpartner

Når du bliver kunde hos os får du bogholder og økonomichef i ét, og vi er tilgængelige alle ugens dage. Du bliver tilknyttet en fast regnskabskonsulent, så der altid er korte og gennemskuelige kommunikationsveje.

Få et uforpligtende tilbud

Bogholder i Birkerød, Allerød, Lillerød eller et helt fjerde sted i Nordsjælland? Få et godt og konkurrencedygtigt tilbud hos Pivot Partner. Du er velkommen til at ringe til os på 48 48 57 57, ligesom du også kan udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser

Clear
Cache