Digital bogføring – Digitalisering

Er dit bogholderi digitaliseret?

Bilag, bogføring og relaterede opgaver bliver nemt et stress­moment og en tidsrøver, der kan gå ud over din forretning i en travl hverdag. 

Et digitalt bogføringssystem letter virksomhedernes administrative arbejde ved at hjælpe med at holde styr på indtægter, udgifter, moms, bilag og ubetalte regninger osv. og frigiver tid der kan fokuseres på at drive forretningen og indtjening.

Et digitaliseret bogholderi sikrer ligeledes at der leves op til opbevaringspligten af tilhørende bilag og giver dig mulighed for let at tilgå dit bogholderi og se bilag online lige meget hvor du er. 

F.eks. er du på ferie og får en unik mulighed for at give et hurtigt tilbud på en kundeopgave du gerne vil have. Til dette har du behov for at se nogle tidligere priser på nogle leverandørfakturaer for at færdiggøre dit tilbud – du logger hurtigt ind og finder disse, med nogle få klik, og finder de oplysninger du har brug for, færdiggøre dit tilbud og sender det afsted.       

Hos Pivot Partner arbejder vi med flere forskellige digitale bogføringssystemer, hvor hovedparten af vores kunder anvender Uniconta, e-conomic og Business Central 365.

Der eksisterer mange smarte muligheder for at integrere og automatisere den digitale bogføring med andre separate løsninger, hvor dele af virksomheders aktiviteter foregår f.eks. webshops, hotelsystemer, betalingssystemer, lagersystemer, fakturahåndteringssystemer, lønsystemer, rejse- og udlægssystemer mm.

Interesseret i at vide mere om digital bogføring?

Pivot Partner er specialister i digital bogføring og regnskabsrådgivning, der både målretter sig til store og mindre virksomheder.

Vores erfaring og viden dækker mange forskellige brancher og fagområder, vi giver gerne gode råd i forhold til digitalisering, optimering og effektivisering i forhold til optimal bogholderi håndtering og økonomiske processer.

Ønsker du at blive digital eller udnytte flere digitale muligheder med en skræddersyet løsning som passer dig og din virksomheds behov, kan vi hjælpe dig

Ring til os på 48 48 57 57 eller skriv til os og få mere at vide om mulighederne for din virksomhed.

Bogholder søges? Klik her og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser