Digital bogføring – Digitalisering

Er dit bogholderi digitaliseret?

Bilag, bogføring og relaterede opgaver bliver nemt et stress­moment og en tidsrøver, der kan gå ud over din forretning i en travl hverdag. 

Et digitalt bogføringssystem letter virksomhedernes administrative arbejde ved at hjælpe med at holde styr på indtægter, udgifter, moms, bilag og ubetalte regninger osv. og frigiver tid der kan fokuseres på at drive forretningen og indtjening.

Et digitaliseret bogholderi sikrer ligeledes at der leves op til opbevaringspligten af tilhørende bilag og giver dig mulighed for let at tilgå dit bogholderi og se bilag online lige meget hvor du er. 

F.eks. er du på ferie og får en unik mulighed for at give et hurtigt tilbud på en kundeopgave du gerne vil have. Til dette har du behov for at se nogle tidligere priser på nogle leverandørfakturaer for at færdiggøre dit tilbud – du logger hurtigt ind og finder disse, med nogle få klik, og finder de oplysninger du har brug for, færdiggøre dit tilbud og sender det afsted.       

Hos Pivot Partner arbejder vi med flere forskellige digitale bogføringssystemer, hvor hovedparten af vores kunder anvender Uniconta, e-conomic og Business Central 365.

Der eksisterer mange smarte muligheder for at integrere og automatisere den digitale bogføring med andre separate løsninger, hvor dele af virksomheders aktiviteter foregår f.eks. webshops, hotelsystemer, betalingssystemer, lagersystemer, fakturahåndteringssystemer, lønsystemer, rejse- og udlægssystemer mm. 

Interesseret i at vide mere om digital bogføring?

Pivot Partner er specialister i digital bogføring og regnskabsrådgivning, der både målretter sig til store og mindre virksomheder.

Vores erfaring og viden dækker mange forskellige brancher og fagområder, vi giver gerne gode råd i forhold til digitalisering, optimering og effektivisering i forhold til optimal bogholderi håndtering og økonomiske processer.

Ønsker du at blive digital eller udnytte flere digitale muligheder med en skræddersyet løsning som passer dig og din virksomheds behov, kan vi hjælpe dig

Ring til os på 48 48 57 57 eller skriv til os og få mere at vide om mulighederne for din virksomhed.

Bogholder søges? Klik her og få et uforpligtende tilbud.

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser