Regnskabssystemer – Sådan får du styr på virksomhedens økonomi

istock-969549554

Hvad end du sidder i en større eller mindre virksomhed, så er der behov for regnskabssystemer. På den måde samler du alle dine ud- og indtægter ét sted. Det giver dig overblik, overskud og mulighed for at styr på virksomhedens finansielle aspekter.
Her går vi i dybden med nogle af de mest typisk spørgsmål til regnskabsprogrammer og sammenligner nogle af de mest brugte. Helt specifikt får du svar på:

  • Hvad regnskabssystemer som minimum skal kunne.
  • Hvilke funktioner du kan tilkøbe.
  • Om al regnskab og bogføring kan laves online.

Hvad kan du kræve af regnskabssystemer?

Regnskabssystemer skal hjælpe dig med at få al regnskab og bogføring til at falde i hak. Der findes enormt mange regnskabsprogrammer, der kan hjælpe dig med dette, ikke desto mindre er der nogle, der er bedre end andre.
Helt konkret skal de kunne hjælpe dig med fakturaerbogføringmomsregnskab og økonomisk balance. Disse skal være kernen i et regnskabssystem, men der kan sagtens være mange flere funktioner, som du måske ville have gavn af.
Du kan for eksempel vælge at tilkøbe telefonsupport, mulighed for flere kunder i systemet og flere administratorer.

Kan al regnskab laves online?

Nogle kan være skeptiske over for idéen. Tanken om et online bogføringssystem kan virke ret overvældende, hvis du har været vant at holde styr på virksomhedens økonomi med de mange mapper, der er stablet på hylden.

Men du kan godt have hele økonomien i regnskabssystemer online. Det kan gøre regnskabet meget mere overskueligt, og risikoen for, at noget går tabt i mapperne, bliver meget mindre – for det kan slet ikke lade sig gøre.

Hvilke regnskabsprogrammer er bedst for dig?

Når du skal vælge mellem de mange regnskabsprogrammer, så kan du meget hurtigt blive en smule forvirret. Der er nemlig enormt mange. Ved det enkelte regnskabsprogram bør du altid overveje, om dets funktioner er tilstrækkelige, eller om der er for mange til dit behov.

Du vil hurtigt finde ud af, at der er regnskabsprogrammer med større kundetilfredshed end andre. Nogle af de mest succesfulde er:

  • E-conomic
  • Billy
  • Dinero

Har du svært ved at komme i gang med et bogføringssystem? Hos Pivot Partner kan vi sagtens hjælpe dig videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser