Professionel bogføring og regnskabsassistance i Nordsjælland

Betalt artikel i Fredensborg avis (side 14)

Se artiklen her

Vi stræber efter at være din pålidelige bogholder i lokalområdet

Når det kommer til præcis bogføring, pålidelig regnskabsassistance og dedikeret bogholderi i Nordsjælland, er Pivot Partner dit valg. Vi er her for at lette byrden af regnskabsmæssige udfordringer, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget for dig. Med vores ekspertise og engagement i at sikre, at dine økonomiske aspekter er i perfekt orden, giver vi dig mulighed for at trække vejret lettet.

Vi løber med lange seje træk indenfor mere end regnskabsassistance

Vi er ikke blot regnskabseksperter; vi er også aktive individer, der brænder for udfordringer. Vores passion strækker sig udover tal og balance. Faktisk har vores dedikation ført os til at deltage i begivenheder, som Esrum Sø Rundt, hvor vi erobrer kongeetapen med hele 700 løbere. Hvilket er den samme beslutsomhed og de seje træk, som vi udviser i løb og bringer vi ind i vores arbejde.

Se videoen med 3 fra vores dedikeret team herunder:

Har du spørgsmål til, hvordan vi fungerer som din bogholder i Nordsjælland? Så kontakt os endelig på 4848 5757 allerede i dag, hvor vi også gerne giver dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser