Lønsystem – Hvilket skal du vælge?

istock-1155381853

Hver eneste måned skal godt 3 millioner danskere modtage en lønseddel. Efterhånden er hele processen digitaliseret med et lønsystem, og alt fra timeregistrering, lønsedler og indberetninger til SKAT foregår online.

Det er alt sammen en kæmpe hjælp i hverdagen, og lønadministrationen er i den grad blevet effektiviseret. Det ændrer dog ikke på, at der er mange danske lønsystemer at vælge mellem. Men hvilket skal du vælge?

Her får du nogle bud på, hvad et lønsystem skal kunne, og hvilke funktioner de kan have.

Det kan du forvente af et lønsystem

Det vigtigste i et lønsystem er, at du kan minimere lønafregninger til kun få trin. Det kan typisk lade sig gøre på grund af en brugervenlig platform, hvor du uden problemer kan tilføje medarbejdere, lade deres lønsedler, registrerer fravær og tilføje personalegoder.

Disse simple funktioner i danske lønsystemer viser sig meget hurtigt at være til stor gavn, da du vil opleve med det samme, at det lønadministrationen bliver markant effektiviseret.

De forskellige lønsystemer

Som nævnt er der mange lønsystemer. Derfor opridser vi her nogle af de mest anvendte, hvilket forhåbentlig kan give dig en idé om, hvilket lønsystem der ville være bedst for dig og din virksomhed.

Dataløn er et af de ældste lønsystemer, og det er tydeligt, at de haft mange år til at forbedre deres løsning. Systemet er udviklet af løneksperter, og de kan enten hjælpe dig eller lave lønnen for dig.

Danløn er særlig relevant for mindre virksomheder, da det er både billigt og meget nemt at anvende.

Zenegy er et af de nyere, danske lønsystemer. Her er der kredset for innovationen, og du bliver tilbudt en lang række funktioner og integrationer.

Der er selvfølgelig mange flere at vælge mellem, og der er uden tvivl et lønsystem, der er perfekt til lige præcis din forretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser