Gratis regnskabsprogram – Et væld af muligheder

istock-545112980

I langt de fleste tilfælde kan du finde et gratis regnskabsprogram hos nogle af de mest populære udbydere. Der kan for eksempel være tale om en kort periode, eller indtil du har et bestemt antal posteringer, hvor du ikke vil modtage en afregning.

I andre tilfælde er det er gratis regnskabsprogram, lige indtil du får brug for flere funktioner. Det indbefatter typisk, at du skal betale for premium funktioner.

Gratis regnskabsprogram til små virksomheder

Det er ofte i små virksomheder, at de gratis regnskabsprogrammer virkelig kan være brugbare. Det skyldes, at en gratis version af et bestemt regnskabsprogram kan være meget begrænset. For eksempel vil der ofte være en lav grænse for, hvor mange ansatte og kunder der kan være tilkoblede.

Der er et gratis regnskabsprogram til små virksomheder ofte en god løsning – for det kan sagtens være rigeligt for lige din virksomhed, og du kan spare mange penge i det lange løb.

Hvis virksomheden begynder at vækste med flere kunder og ansatte, så kan det være relevant at se efter et regnskabsprogram med flere muligheder, som muligvis må betale noget for.

Er regnskabsprogrammer nødvendige?

Det helt korte svar er nej. Regnskabsprogrammer er ikke nødvendige, for du kan trods alt godt gå i gang med enten Word eller Excel – det er bare sjældent den bedste løsning.

Hvis du ønsker et sikkert sted til virksomhedens finansielle aspekter, så er det altid en god idé at gemme dine data i et online program.

Det ender sjældent i det bedste resultat, hvis du vælger at gå uden om dine digitale muligheder i forhold til regnskab. Det er et redskab, der er kommet for at blive, så jo før du går i gang med at øve dig, jo bedre bliver det.

Du kan altid starte med gratis regnskabsprogrammer for at se det an, og så senere hen betale for de ydelser, som du rent faktisk har brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser