Gratis regnskabsprogram – Et væld af muligheder

istock-545112980

I langt de fleste tilfælde kan du finde et gratis regnskabsprogram hos nogle af de mest populære udbydere. Der kan for eksempel være tale om en kort periode, eller indtil du har et bestemt antal posteringer, hvor du ikke vil modtage en afregning.

I andre tilfælde er det er gratis regnskabsprogram, lige indtil du får brug for flere funktioner. Det indbefatter typisk, at du skal betale for premium funktioner.

Gratis regnskabsprogram til små virksomheder

Det er ofte i små virksomheder, at de gratis regnskabsprogrammer virkelig kan være brugbare. Det skyldes, at en gratis version af et bestemt regnskabsprogram kan være meget begrænset. For eksempel vil der ofte være en lav grænse for, hvor mange ansatte og kunder der kan være tilkoblede.

Der er et gratis regnskabsprogram til små virksomheder ofte en god løsning – for det kan sagtens være rigeligt for lige din virksomhed, og du kan spare mange penge i det lange løb.

Hvis virksomheden begynder at vækste med flere kunder og ansatte, så kan det være relevant at se efter et regnskabsprogram med flere muligheder, som muligvis må betale noget for.

Er regnskabsprogrammer nødvendige?

Det helt korte svar er nej. Regnskabsprogrammer er ikke nødvendige, for du kan trods alt godt gå i gang med enten Word eller Excel – det er bare sjældent den bedste løsning.

Hvis du ønsker et sikkert sted til virksomhedens finansielle aspekter, så er det altid en god idé at gemme dine data i et online program.

Det ender sjældent i det bedste resultat, hvis du vælger at gå uden om dine digitale muligheder i forhold til regnskab. Det er et redskab, der er kommet for at blive, så jo før du går i gang med at øve dig, jo bedre bliver det.

Du kan altid starte med gratis regnskabsprogrammer for at se det an, og så senere hen betale for de ydelser, som du rent faktisk har brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sidebar

Vores kunder siger

Morten Bøjland

Stifter og ejer – Kirppu Danmark ApS

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Pivot Partner, som laver al vores bogføring og regnskab samt klargøring til revisor. Vi er gået fra at være en mindre iværksættervirksomhed til, at vi i dag har 10 selskaber og mere end 100 ansatte.”

Jacob kam

KAM Photographers

“Samarbejdet med Pivot Partner giver stor fleksibilitet og kontrol over udgifterne til bogholderi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet er tæt og personligt i det daglige, og vi betragter Pivot Partner som vores eget bogholderi, der altid er til rådighed.”

Elisabeth Staffeldt

Bodano Publishing & Communication ApS

”Pivot Partner står for min bogføring, moms og lønudbetaling. Det sparer mig en masse tid, og det er betryggende, at de varetager det. Jeg modtager altid opgørelser til tiden og får hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan varmt anbefale Pivot Partner.”

Læs flere anmeldelser

Clear
Cache