Find revisor – 5 ting at overveje

istock-1215524478

Skal virksomheden have stillet sit regnskab op eller have økonomisk rådgivning? Find revisor med styr på kvaliteten og sine kompetencer. Her får du 6 områder, du bør være opmærksom på, når du skal vælge revisor.

1. Har revisoren specialviden?

Det er uden tvivl at foretrække, hvis din kommende revisor har specialviden om din type af virksomhed. Så find en revisor, der har lignende virksomheder blandt sine andre kunder eller som tidligere har været tilknyttet en.

Branchekendskabet vil gøre det nemmere for revisoren at sætte sig ind i lige præcis din situation på effektiv vis. Derudover har revisorer altid tavshedspligt, så du skal ikke frygte, at dine informationer bliver givet videre til konkurrenter.

2. Er det et fast tilbud?

Desværre kommer nogle virksomheder ud for, at revisoren ikke har været meget klar omkring sit tilbud. Måske er de ikke blevet informeret godt nok om, at revisoren tager ekstra for specifikke opgaver.

Ved valg af revisor bør du derfor altid spørge meget direkte om, hvorvidt tilbuddet er fast, eller om du kan forvente at betale mere for assistance i specifikke situationer.

3. Har du adgang til flere specialister?

Find gerne en revisor i et større revisionsfirma, da det kan give dig mulighed for at kontakte forskellige specialister. Det nemlig betyde, at du har et netværk med for eksempel advokater, investorer og forbindelser til banker.

Et revisionsfirma kan være en god hjælp, hvis du ikke har din egen afdeling til økonomi, da du på den måde finder den pakkeløsning, som du muligvis har brug for.

4. Hvad koster en revisor?

Du vil formentlig gerne hurtigt have svar på, hvad en revisor koster. Det er dog sjældent noget, du kan læse dig frem til på hjemmesiden, og du må derfor indgå i en dialog med den potentielle revisor.

I langt de fleste tilfælde er det dog muligt at få en skræddersyet løsning, så det rent faktisk bliver til at betale for dig og din virksomhed.

5. Er der god kemi mellem jer?

Det kan måske virke irrelevant lige nu, men du vil hurtigt kunne mærke ved første samtale, om det er en revisor, som du rent faktisk kan samarbejde med. Find revisor, hvor der er god kemi mellem jer, da det vil give et meget bedre resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Vores kunder siger

Tina

Tikøb Tømreren

”Hos Pivot Partner har vi en samarbejdspartner der yder en ekstra indsats for at forstå netop vores branche, og interesserer sig for os og vores hverdag. Det betyder, at de udover at besidde stærke bogføringskompetencer har mulighed for at rådgive vores forretningsessentielle beslutningsprocesser.”

Simon Borbiconi

NR Green

” Vi har en yderst kompetent bogholder hos Pivot Partner, som har gjort det muligt for os at fokusere på vores egne kerneopgaver og passioner, fremfor økonomistyring. Derudover får vi mulighed for sparring om den generelle finansielle tilstand i virksomheden, hvor Pivot Partner er dygtige til at kommunikere kompleks økonomisk information på en måde der er letforståelig for folk udenfor regnskabsverdenen.”

Ayoe Maria Jurhagen

Gilleleje badehotel

”En god bogholder er ekstremt afgørende for vores forretning, og det har vi i vores tætte samarbejde med Pivot Partner. De har en nidkærhed i deres arbejde der gør, at de kan se mønstre i regnskaberne, og fange eventuelle fejl vi har begået. Derudover er de en værdifuld sparringspartner i forhold til den daglige drift af vores forretning. ”

Læs flere anmeldelser